Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Ekim 2009, 14:10   #23
Difuzyon
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Süperlig Puan Durumu

serci_77 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
1.Bu Kodu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Nİckli Arkadaş Yapmadı Kodun Orjinali Bende Var Orjinali Bu Değil Yani Orda [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yazmıyo Orjinalinde
Ligtv.com.tr Yazıyo
2. Ben Bu Alıntıdır İbareside Yok Bu Kodda Dürüst Olamıyosan Dürüstlük Rolü Yapma Bari Kendin Gibi Ol Anlıyalım

Bu çalışma tamamiyle benim paylaştığım bir kod.(Noktasından virgülüne kadar)

Senin orjinal diye belirttiğin (iddaa ettiğin) kod :
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

burda duruyor.Bu zaten benim paylaşıma sunduğum kodla 1 tek yer dışında herşeyiyle aynı.Görebildiğim kadarıyla değişiklik yapılan tek kısım burası :

Alıntı:
link "[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]", 3, 145 285 110 15

diğer tüm kısımlar aynı.Oraya daha önce link olarak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yazdığımı hatırlıyorum.

Mesele değil,bunun hiç önemi yok.Dilediğiniz gibi değiştirmekte serbestsiniz,sonuçta işe yarar bir kod olduğunu düşünüyorum.Önemli olan kullanıcılarla buluşması ve bundan memnun kalınması.

Kendi açımdan düşündüğümde "Süperlig Puan Durumu" çalışmasından sonra "Avrupa Futbol Ligleri" hakkında bir çalışma yapmıştım,yine paylaşıma sundum.Kendinizi geliştirmeniz açısından bende yeni fikirler yaratmıştı.

Biraz iyimser düşünelim dimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hoşca paylaşımlar...

2
Skys, WingmaN bunu beğendi

IRCForumlari.NET Reklamlar
İslami Sohbet sohbet bizimmekan reklamver