| Cevap: Liseli kıza Facebook tecavüzü!
arkadaslar birbirimize degil konuya yorum ..
Birsey eklemek istiyorum. Istanbul havaalanindayken, ufak bir yere girdik, cincik boncuk almak icin. orada 3 erkek satis elemani vardi. biri benim yasimda, biri 30lar, diyeri daha olgun gibi. Bunlarin ucu msn acmislar, bir bayanla sohbet ediyorlardi, sesi geliyordu, sesini birde utanmadan acmislar, herseyi millet duyuyor, dinledim bende, dinlememek mumkun degil, iste derdin ne canim diyor bunlar.. iste derdim var diyor kiz filan, filan kisa kesim, kizin uzuntusunden faydalanmaya calisiyorlardi yani, evden cik neden cikamiyorsun, korkma onlar yokken cik, bulusalim senle filan filan, kizda iste bilmiom korkuom filan diyordu, msn kapattilar bunlar birbirleri arasinda, biseler konustular, biri dedi ya yazik oglum kiza daha ufak, oglum o isin yasimi olur diorlardi. kisacasi kizi kullanma amacli, derdini guya dinliyor yaparak. bu tur seyler cok sanalda.
Boyle hayvanlar cok, bu devirde kimse kimseye durup dururken yardim etmez. senin abin mi.. baban mi kim ki o. kizlarda akillarini basina almalari gerek. 14 yasindayken biz neler ile ugrasiyorduk, kanacak ufak yas da degil aslinda.. derdi olan ailesiyle paylasir, olmazdi arkadasiyla olmadi bir piskolok ile, illaki bir erkekle olmasi mi gerek. Boyle hasiyetsiz insanlari yok etmek mumkun degil. ha facebook .. ha msn, ha IRC sunuculari.. onemli olan kendimize sahip cikmak. kanmamak.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|