[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ailesi olarak Bedava Linklerinizi Yayınlıyoruz..
Kimseden Hiç Bir Çıkar Hiç Bir Karşılık Beklemiyoruz..
BilgiForum.Net Pagerank Değeri 3 'tür. (
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 --
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])
Şartlar:
- Linki yayınlanacak Sitenin Adult site olmaması, cinsel içerikli yayın yapmıyor olması gerekmektedir..
- Linkini yayınlatmak isteyen site sahibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Webmaster Destek Forumlarına Üye olmak zorundadır.Üye olduktan sonra "Ben şu nickle üye oldum" demesi yeterlidir.
- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumlarına üye olduktan sonra Linkleriniz hemen yayınlanacaktır..1 hafta [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumlarında paylaşım yapmamış kişilerin linkleri silinip başka bir site eklenecektir.
- Linkleriniz [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumlarında Yayınlanacaktır.
- Her kişinin sadece 1 adet Link verme hakkı vardır.
Örnek Başvuru:
Ben xxxx nicki ile kayıt oldum, aşağıdaki kodları sitenizde yayınlayınız..
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<a href="
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
title="BilgiForum" target="_blank">Chat</a>
Bu şekilde yapılan başvurularınız geçerli sayılıp linkleriniz yayınlanacaktır..
Linklerinizin yayınlanacağı Foruma Bakmak İçin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üye Olmanız Gereken
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forumlarına Üye Olmak İÇin
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tıklayınız..