Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2009, 16:35   #1
Çevrimdışı
MaNyAKprens
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sehit Abim ( Yigit )




Selam arkadaslar, Nasilsiniz? Insallah iyisinizdir,

Size Sehit Abimin , Nasil sehit dustugunu , ve bizim hayatamizin nasil yikildigini anlatacagim..

Ismi Yigit , Askere Cok Sessiz Gitmek istemisti, evet cok sessiz gitmisti benim o 1.86 boyunda ki abim , bir gun telefon acmisti , telefonu teyzem acmisti, teyzem ona cok kizmis ti , demisti ki bize haber vermeden neden gittin hakkimi helal etmem demisti, Abim demisti ki ona; Cok sessiz gittim ama gelisim insallah cok guzel olacak demisti evet abim gitti ama gelmedi, ve hicbirzaman gelmeecek, ben sabah kalktigimda , lan abi napiyorsun? disari da top oyniyalim mi derdim? abim derdi , Yok olum isim var gucum var dedi, o gunleri 4 gozle arar oldum. simdi geldim 19 yasina, peki abimin haberi getirdiklerinde noldu bize?

BIZE NOLDU AILECE BILIYOR MUSUNUZ?

Ailece sohbet etmeyi unuttuk , yemek yemeyi unuttuk , gezmeyi unuttuk tozmayi unuttuk , annem babam o gunden beri artik sagliklari tutmaz oldu.. bunlar ne icin? hepsi vatan icin. ama ailece biz demedik, neden bizim cocugumuz sehit dustu?, ama biz ne dedik her seferinde biliyor musunuz?
VATAN SAG OLSUN! belki bu sozu cok duymussunuzdur, ama basiniza geldiginde bu sozden baska diyecek hicbirsey gelmiyor insanin aklina..

Yigidim di o benim , o koskocaman abim, allah izin verirse kucucuk cocugu yigenim yigit te sehit olacak, alican di ismi , ismini YIGIT Olarak degistirdik mahkemede , babasinin yolundan gitcek, ona babasini aratmayacagima yemin ettim, ve bende abimin yollundan gidecegim , insallah bende sehit olacagim , yengeme gelince perisan hayata kusmus, sanki 10 yasindaki cocuk gibi hareket ediyor, ee napar sin, yine bogazimda bir dugum oldu..

ah be ilk haberi geldiginde dunyamiz nasil yikilmisti, daha kac sene oldu o gideli? dag gibi aslanim, abim yigit, senin gibiler oldukca , bu vatan bolunmeecek abim!

Biz napalim, gozyaslarimla yine anlatiyorum derdimi size.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet