Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2009, 15:20   #1
Çevrimdışı
fatal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
!bomba nick - !kes nick puanlı




Merhaba, tasarladığım botta forumdan bir arkadaşın yazmış olduğu kodu kullaniyorum.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
;Kanala yazılan yazılarda on *:text:*:#bomba:{ ;Eğer 1. kelime !bomba ise VE 2. kelime kanalda varolan bir nick ise VE %bombarenk isminde bir variables yoksa(Neden olmamasını istedim:Aynı anda 2. kez başlatılmasını engellemek için) if $1 == !bomba && $2 ison $chan && !%bombarenk { ;%bombaNick isminde bir değişken oluştur(Sebebi:Yazacak olan diğer nicklerle karışmasın) set $+(%,bomba,$2) $2 ;%bombarenkler oluştur set %bombarenkler altin lacivert mavi kahverengi yesil kirmizi ;%bombarenkler 'den rastgele(1 2 3 4 5 6) bir renk seç set %bombarenk $token(%bombarenkler,$rand(1,6),32) ;Zamanlayıcıyı başlat süre sonunda(32 sn) bilemezse\yanıtlamazsa kanaldan atılsın ve değişkenler silinsin $+(.,timer,$2) 1 32 cs kick $chan $nick Geç kaldın! 4BOOOOOOOOOOOOOOMBA1 patladı! :) $(|) unset %bomba* ;Kanala Belirtilen mesajı geç msg $chan Bombayı $2 isimli arkadaşın eline tutuşturur!. [32] Saniye içinde patlayacak! ;Kanala belirtilen mesajı geç msg $chan Bombayı etkisiz hale getirmek için 6 kablodan doğru olanı kesmelisin. Kablolar : altin lacivert mavi kahverengi yesil ve kirmizi. !kes renk } ;Eğer kanala yazan nick adına bir değişken varsa(yazan kişiyi doğrulamak adına) VE 1. kelimesi !kes ise if $var($+(%,bomba,$nick)) && $1 == !kes { ;Eğer 2. kelime rastgele seçilen renk ise(ki bu durumda doğru bulmuştur) , zamanlayıcıyı durdur ve kanal tebrik mesajı geç ve değişkenleri sil if $2 == %bombarenk { $+(.,timer,$nick) off | msg $chan $nick şimdilik kurtuldun bi dahaki sefere şanslı olmayabilirsin :) | unset %bomba* } ;Şayet 2. kelime doğru seçenek değilse ve aynı zamanda kanala yazdığı 2. kelime diğer renklerden biriyse zamanlayıcıyı durdur , kanaldan at ve değişkenleri sil elseif $istok($remtok(%bombarenkler,%bombarenk,32),$2,32) { $+(.,timer,$nick) off | cs kick $chan $nick Yanlış Kablo. 4*BOOOOOOOOOOM!* | unset %bomba* } } }

Buna puan ekleyebilir miyiz?

Örnek;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
<Gaffur> uNuTuLMaZ şimdilik kurtuldun bi dahaki sefere şanslı olmayabilirsin :) Puanın: 150 *** Mustafa_ ChanServ Tarafından Kanaldan Atıldı (KICK by Gaffur (Geç kaldın! BOOOOOOOOOOOOOOMBA patladı! :) Puan: -20)) *** uNuTuLMaZ ChanServ Tarafından Kanaldan Atıldı (KICK by Gaffur (Yanlış Kablo. *BOOOOOOOOOOM!* Puanın: 600))


__________________
die with memories, not dreams.

Konu Feragat tarafından (07 Nisan 2016 Saat 23:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: mIRC Kod'larını PHP değil CODE Tagı içinde paylaşın.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet