Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ocak 2006, 22:56   #3
Kablosuz NET
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tabiki.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:sockopen:sohbetim:{ sockwrite -n $sockname GET /index.php? HTTP/1.1 ;Socket siteye bağlanınca /index.php?'ye gitmesini söylüyorum sockwrite -n $sockname Host: ircforumlari.net $+ $crlf $+ $crlf ;Ve tekrar hostu belirtiyorum. } on *:sockread:sohbetim:{ ;Site sockopen'da belirttiğim adrese girdiğinde if ($sockerr) { ;Eğer socketta hata varsa echo 4 -st Hata. | halt ;Status'e Hata yazısını echoluyorum ve işlemleri durduruyorum } else { ;Her şey normalse devam ediyorum var %temptext ;%temptext diye bir değişken (variable) oluşturuyorum. sockread %temptext ;socketimin sitede yazanları %temptext'e yazmasını sağlıyorum if (*<div><a href="member.php?* iswm %temptext) { echo 4 -st 03Şu an ircforumlari.net'te12 $numtok($remove($htmlfree(%temptext),$chr(9)),44) 03kayıtlı kullanıcı online, nickleri:04 $remove($htmlfree(%temptext),$chr(9)) } ;Bunu aşağıda anlatacağım. }

Yukardaki Kodu Burdan Aldım Kendime Göre Düzenledim ama Olmuyor Bu Orjinali.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias htmlfree { var %x, %i = $regsub($1-,/(^[^<]*>|<[^>]*>|<[^>]*$)/g,$null,%x), %x = $remove(%x,&nbsp;) return %x }

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burdan okutmak ve %temptext değişkenine kaydetmek istiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları