Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Kasım 2009, 22:54   #1
Çevrimdışı
MT EkoL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Smile Adsl Tarifeleri




Smile Adsl, Doğan Holding bünyesinde faaliyet gösteren Doğan Telekom'un Adsl internet markasıdır. 2006 yılında faaliyete geçen Smile Adsl markası, özellikle hızlı kurulum ve kaliteli satış sonrası hizmet özellikleriyle dikkat çekiyor.

Smile Adsl Kampanya ve Tarifeleri

Smile Adsl hesaplı, ucuz ve ihtiyaçlarına uygun şekillerde hazırlanmış alternatif tarife ve kampanya seçenekleriyle karşımıza çıkıyor. Smile Adsl şu an Yıllık Paket, Aylık Paket, Bir Dost Kampanyası, 2 Kat Hızlı İnternet isimli kampanyaları sunmaktadır.

Smile Adsl Kampanya ve Tarife Detayları

Yıllık Paket ile 1 yıl boyunca Smile Adsl avantajlarından indirimli ve ucuz bir şekilde yararlanabilirsiniz. Bu kampanya dahilinde seçtiğiniz pakete göre ilk birkaç ay bedava internet kullanabilirsiniz. Aylık Paket ile aylık ödeme yaparak kampanyasız adsl tarife avantajlarından yararlanabilirsiniz. Bu kampanyada indirim ya da bedava internet seçeneği bulunmamaktadır. Bir Dost Kampanyası ile Smile Adsl abone iseniz, Smile Adsl abonesi yaptığınız her arkadaşınız için 1 ay bedava internet hakkı, toplam 12 arkadaşınızı Smile Adsl abonesi yaparsanız ise tam 1 yıl bedava internet hakkı kazanırsınız.
2 Kat Hızlı İnternet ile "1 Mb 4 Gb" Smile Adsl abonesi iseniz ayda 3,09 TL fark ödeyerek 2 kat hızlı 2 Mb 4 GB internet erişimine sahip olabilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat