Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Kasım 2009, 18:09   #8
Lucifer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sock Bot => Şifresiz Nicklere Uyarı?

SessizKaLp Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Başlıktada belirttiğim gibi, servere giriş yapan sadece şifresiz nicklere bot uyarı versin.
Bot:Selam xxxx sunucumuza hoşgeldiniz. Kullanmış olduğunuz nick şifresizdir. Şifrelemek için lütfen bu komutu kullanın
Bot:/ns register şifre e-mail (e-mail) adresini doğru ekleyin. Aksi taktirde şifrenizi unuttuğunuzda tek çözüm yolu e-mail adresinizdir.
Bu ibareleri kullanan sock varmı elinizde arkadaşlar?
Öyle tahmin ediyorum ki, IF'teki kullanıcılarımızında işine yarayacaktır. Çünkü sunuculara şifresiz giriş çok oluyor.

Not: Cemalizm teşekkür ederim dostum.

Merhabalar;

Aşağıda arkadaşlar, sock bot vb. birşey paylaşmışlar fakat benim sana söyleceğim ise; değişik birşey olacak.

Öncelikle, sunucuya giren herkes, şifresiz olarak göstereceği için, Sunucuya giren'e, 1 dakika sonrasında bu bilgi vermesi gerekmektedir. Çünkü 1 dakika içinde identify edip sistem'e, tanıta bilir. Bu bir dakikanın sonunda, hala rumuzu sisteme'e tanıtmadıysa, bu sefer'de botun yapacağı ikinci işlem;

1 dakika olan süre içerisinde, sistem'e kendini tanıtmayan rumuzlar'a, bot kendisi direk olarak info çekip, rumuzunuz kayıtlı değildir uyarısı verebilir. Bunun içinde, /ns list * yapıp, oradaki sistem'e kayıtlı nickleri görmeyip, onun dışında sunucuda bulunan kişiler'e, mesaj göndermesidir.

Tabi kide, bunlar içinde öncelikle " /ns list * " Komut veriler'i ve sunucun özellikleri gerekmektedir..

Alıntı:
Polye ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bu Şimdiki Vereceğim Link İse Cr'de hic bir kanala giremeyen registersiz nickleri atmak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aL bakalım Isıne Yarar Umarım.

Buradaki Specific 'in yapmış olduğu code sadece, Register(şifresiz) rumuzların kanal'a girişlerini engeller. code'de mevcut olan Koruma altına alınan oda " +Ro $me " yaparak odayı +R alır, opa çıkarsın ve gün belirlersin, Örneğin 5 gün önceden şifrelenmiş nicklerin kanal'a girişine izin ver, 2 gün öncesinden şifrelenen rumuzlar'ı otomatik olarak odadan uzaklaştırır.

Odaya girenler'ede, info çeker bilgisini alır, en son ona görede düzenler.

Hoşça paylaşımlar.. Sürç-i lisan ettiysek affola..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan