Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Aralık 2009, 10:53   #1
Çevrimdışı
єzєℓ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kızarmış Hamur Köftesi (Çin)






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzeme (4-6 kişi için)
500 gr. un
Tuz
Kara
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ber
200-250 ml. su
Kızartma yağı
İÇi:
1 yemek kaşığı soya sosu
1 yemek kaşığı sirke
2 taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (ince kıyılmış)
Garnitür:
Turp
Taze
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Unu ve tuzu bir kaseye eleyin. Biraz su katıp karıştırın. Hamuru, her birinin çapı 5 cm olacak şekilde yuvarlaklara ayırın.
İç için olan malzemelerin hepsini beraberce karıştırın ve hepsini hamurların ortalarına pay edin.. Ve dikkatlice kapayın. Her topu 20 dakika buharda tutun, kurutun.
Yağı tavaya
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve yine her topu 5-6 dakika altın gibi olana dek kızartın. Fazla yağı peçeteyle çekin.
Ganitürlerle süsleyip, servis yapın.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan