Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2009, 20:58   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tel Şehriyeli Konsome Çorbası




Konsome:Et suyu ile kemiklerin birlikte kaynatılmasından ve yağının alınmasından sonraki durumu.

Gereçler:
1 ½ lt (6 bardak) konsome(konsome:Yağı alınmış ve berraklaştırılmış kuvvetli et suyu, demektir)
100 gr tel şehriye
2 çay kaşığı tuz

Yapılışı:
1-Şehriyeyi kaynar tuzlu suya atarak 10 dakika haşlayın. Suyunu suzun, sıcak, konsomeye karıştırıp servis yapın

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan