Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2009, 21:17   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bulgurlu Etli Kabak Dolması




5 Adet orta boy kabak
10 Silme Çorba K.Pilavlık Bulgur
150-200 gr.Dana Kıyma
1 Baş soğan Yarım çay bardağı su
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1/4 Demet Maydonoz
2 Çorba K.Domates Salçası
Tuz,Karabiber,Kimyon,
Nane ve arzuya göre acı pul biber


Yapılışı:

Kabaklar yıkanıp herbiri silindir şeklinde 3'e bölünecek ve oyulacak.İnce kıyılmış soğan, maydonoz,salça,bulgur,kıyma,yağ ve baharatlar karıştırılır.

Kabakların içleri doldurularak teflon tencereye dizilmek suretiyle yarım çay bardağı su ilave edilerek kısık ateşte pişirilir.dolmanız servise hazır

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan