Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2009, 13:52   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sucuklu Kalem Makarna




Malzemeler:

250 gr kalem makarna,
350 gr acısız sucuk,
2 su bardağı dilimlenmiş mantar,
1 küçük kırmızı ya da yeşil tatlı biber (irice doğranmış),
Doğranmış 1 orta boy soğan,
1 diş dövülmüş sarımsak,
1 1/2 su bardağı süt,
1/2 tatlı kaşığı ufalanmış kuru reyhan,
1/4 tatlı kaşığı biber,
1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri,
Taze reyhan yaprakları (isteğe bağlı).

Hazırlanışı:

Makarnayı tarife göre pişirip süzün ve ılık olarak bekletin. Sos için; geniş bir tavada sucuk, mantar, kırmızı veya yeşil biber, soğan ve sarımsağı, sucuklar kızarana dek pişirin ve yağını süzün. Sütü, reyhanı, biberi ekleyin ve orta ateşte, (5-8 dakika) koyulaşıncaya dek, arada bir karıştırarak pişirin. Ateşten alarak sosu üzerine gezdirin ve dilerseniz taze reyhan yaprakları ile süsleyerek servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan sohbet odaları