Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Aralık 2009, 14:00   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bezelyeli Pilav




Gereçler:
2 bardak pirinç
3 kaşık tereyağı
3 bardak et suyu 1 bardak iç bezelye
Tuz
Yapılışı:
1. Pirinci ayıklayıp yıkayın. Tuzlu sıcak suda 30 dk bekletin. Suyunu süzüp kaynayan et suyuna katın. Yeterince tuz koyun. Önce harlı sonra kısık ateşte suyunu çektirin. İçine 2 yemek kaşığı tereyağı koyup peçete altında 30 dk demlendirin.

2. Bezelyeyi tuzlu suda haşlayın. Suyunu süzüp 1 kaşık yağla karıştırın ve sonra da pilava katıp altüst yaparak servis tabağına boşaltın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklamver bizimmekan reklamver