27 Aralık 2009, 04:45
|
#1 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kuşbaşı Kuzu ya da Dana Eti İçin Terbiye Sosu
MALZEMESİ 2 baş rende soğan
3 yemek kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı hardal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)
YAPILIŞI Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup, çatalla iyice çırpın.
Kuşbaşı etleri içine atarak, bir gece buzdolabında bekletin.
Ertesi gün şişlere, aralara domates ve biber dilimleri takarak ızgarada veya barbeküde 15-17 dakika kadar çevirerek kızartın.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
| |