Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Aralık 2009, 04:45   #1
Çevrimdışı
YapraK Doğrulanmış Üye
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kuşbaşı Kuzu ya da Dana Eti İçin Terbiye Sosu




MALZEMESİ
2 baş rende soğan
3 yemek kaşığı ketçap
2 yemek kaşığı salça
1 yemek kaşığı hardal
Tuz, karabiber (elinizin ucuyla serpiştirin)

YAPILIŞI
Derin ve yayvan bir karıştırma kabına tüm sos malzemelerini koyup, çatalla iyice çırpın.
Kuşbaşı etleri içine atarak, bir gece buzdolabında bekletin.
Ertesi gün şişlere, aralara domates ve biber dilimleri takarak ızgarada veya barbeküde 15-17 dakika kadar çevirerek kızartın.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet bizimmekan