[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] script tek tıklama ile oto motik kurulum yapıp acılıyor neden? Atatürk Üniversitesi Kızyurtları nın genelı kullanıyordu bayan arkadaşlar ileri ileri klasör oluşturulsunmu falan soruları cıkar genelde kurulumlarda devamlı gelıp soruyormuşlar evetmı dıycez hayırmı yanı bilmiyorlar genel olarak buna cözüm olarakta hazır klasör Windows ın içine oto kurulum yapılarak bu soruna cözüm bulmuş.
antivirüs programına gelınce hangi antivirüs programını kulanıyorsan ismini yazarsan iletırım o proğramlada tararlar. Tekrar setup yaparlar. Avas Kullanıyorum günde güncellıyor ama herhangı bırşey demıyor. kolay gelsın.
----------
bende öle dıyorum AtaUni eskisi gibi deil MadHearted eskisi kadar ilgilenmıyor hatta bır ara sordum neden eskisi gibi yenılıkler falan yapmıyorsun söledığı tek şey kimin için yapayım gelıyorlar abi server ime şunu kur bunu kur abi şu mirc kodunu ver şunu nasıl yapıyon bunu nasıl yapıyon kim gelırse boş cevırmıyom dıyıor aradan bir iki gün gecıyor adam genlıp kanalda reklam yapıyor küfür edıyor. hak etmedıklerı için ilgilenmıyor. adam bir server makınasına birtek kendı ircd sini kuruyor ikinci bir ircd yok siteden gelen herhangi bir gelır yok ama adam sıf eskı günlerın hatırına ölesıne acık tutuyor.
ben YurtLar Script kullanıcısı olarak arkadaşım dıye demıyorum erzurum için erzurumda ilklere imza atan Erzurumda marka olan ilk ve tek Sunucu irc.atauni.net YurtLar Script.