IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ağustos 2008, 11:35   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Otobüste internet devri başladı!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Otobüs yolcuları online oldu

İnternetsiz yapamayanlara müjde: Artık otobüs yolculuklarında da internet elinizin altında...

ZyXEL, ÇağSat ve Probil'in işbirliğiyle uygulamaya konan proje ile otobüs firmaları yolcularına seyir halindeyken internet erişimi sağlıyor. Probil'in danışmanlığı ve yurtçapında destek şemsiyesi altında ZyXEL'in ZyWALL 2WG yeni nesil mobil geniş bant çözümünü kapsayan uygulama, otobüs firmalarına ÇağSat'ın kapsamlı sektör bilgisi ve garantisiyle ulaşıyor. Söz konusu yenilikçi çözümden ilk etapta yararlananlar arasında Kamil Koç, Metro, Pamukkale, Ulusoy ve Varan'ın da bulunduğu 15 taşıyıcı firma ve otobüs üreticileri yer alıyor. Çözümden yararlanan otobüs firmalarının sayısı hızla artıyor.

ZyXEL, Probil ve ÇağSat'ın birlikte hayata geçirdikleri proje sayesinde, otobüs yolcuları seyahatteyken bile internete bağlanabiliyor. ZyXEL'in yeni nesil mobil geniş bant çözümü ZyWALL 2WG ile yolcularına internet erişim hizmeti sunmaya başlayan otobüs firmaları böylece hizmet kalitelerini bir adım daha ileri taşıyor. ZyXEL'in bu yenilikçi çözümünden ilk etapta aralarında Kamil Koç, Metro, Pamukkale, Ulusoy ve Varan'ın da bulunduğu 15 otobüs firması faydalanıyor. Pek çok otobüs firması da sistemi bünyelerinde kullanıma sunmak için hazırlıklarını tamamlama aşamasına gelmiş bulunuyor. Öte yandan otobüs üreticisi firmalar da çözümden yararlananlar arasında yer alıyor.

Yolculuk esnasında kesintisiz iletişim

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm donanım altyapısı ZyXEL tarafından sağlanan, kurulumu ise Probil ve ÇağSat tarafından gerçekleştirilen proje çerçevesinde yolcularına internet erişimi sunan firma sayısının önümüzdeki dönemde artacağı belirtiliyor. Proje sayesinde otobüs yolcuları seyahat halindeyken de işlerini online olarak takip edebiliyor ve internet üzerinde sohbet edip sörf yapabiliyorlar. Böylece onlar için yolculuk daha zevkli ve verimli geçiyor. ZyXEL çözümleriyle hayat bulan sistem, 3G destekli olmasıyla dikkat çekiyor. Mevcut durumda GPRS/EDGE teknolojisi üzerinden çalışan sistem, ülkemizde 3G hizmetinin sunulmaya başlamasıyla birlikte 20 kat daha hızlı çalışabilecek özellikte.

ZyXEL Türkiye Genel Müdürü Vefa Tarhan, günümüzde her yerde ve her an online olmanın büyük önem taşıdığına dikkat çekiyor: "Günümüzde internet eğlence, iş ve iletişim amacıyla yoğun biçimde ve herkes tarafından kullanılıyor. Dolayısıyla gittiğimiz her yerde, hatta ulaşım araçlarında bile internet bağlantısının olması gerekiyor. Biz de genişbant erişim çözümleri alanında dünya lideri bir marka olarak, kullanıcıların her türlü ihtiyaçlarına yönelik yüksek kaliteli ve benzersiz çözümler sunuyoruz. Yeni nesil ürünlerimizden biri olan ZyWALL 2WG ile yolcularına seyahat esnasında internet erişim hizmeti sunmaya başlayan otobüs firmalarının sayısı hızla artıyor. Probil ve ÇağSat ile birlikte hayata geçirdiğimiz projenin ülkemizdeki seyahat anlayışını bütünüyle değiştireceğine inanıyoruz."

Probil Danışmanlık Grup Müdürü Hasan Bolelli gerçekleştirdikleri projeyle ilgili şunları söyledi: "Probil olarak GSM ve IP teknolojilerindeki bilgi birikimimizi kullanarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun katma değerli servisleri sunuyoruz. ZyXEL ve ÇağSat ile oluşturduğumuz stratejik işbirliği sayesinde otobüs firmaları, yolcularına seyahat esnasında kesintisiz ve güvenilir bir iletişim servisi sunabiliyorlar. Sistem sayesinde yolcular mobil iletişim imkanına kavuşurken, öte yandan otobüslerde gelecekte verilebilecek diğer multimedya servislerinin altyapısı da şimdiden kurulmuş oluyor."

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kablolu ağların getirdiği sınırlar sona eriyor

Otobüs yolcularına sunulan olanaklara yönelik rekabet unsurları arasına bilgiye kesintisiz erişimin de eklenmesinin yepyeni bir dönemi başlattığını ifade eden ÇağSat Genel Müdürü Fuat Çağlar sözlerini şöyle sürdürdü: "Otobüs yolcularına sağlanan internet erişimi olanağının kaliteli, kesintisiz ve güvenli olarak sunulabilmesi, şirketlerin rekabette ayrışmalarında anahtar rol üstleniyor. Sektöre yönelik uygulamalarımızda Probil'in uzman danışmanlığından yararlanarak, müşterilerimize her açıdan sorunsuz çözümler sunmayı garantilemiş oluyoruz."

ZyWALL 2WG sayesinde kablolu ağların getirdiği sınırlar ortadan kalkıyor

ZyWALL 2WG, 3G ve Wi-Fi mobil genişbant özellikleriyle kablolu ağların getirdiği sınırlamaları ortadan kaldırıyor. 3G, HSPDA, UMTS, GPRS ve GPRS/EDGE teknolojilerini kullanarak internete bağlanabilen ZyWALL 2WG, tüm ZyXEL ürünlerinde olduğu gibi güvenlik seçenekleriyle de dikkat çekiyor. ZyWALL 2WG, içerik filtreleme hizmetleri ve gelişmiş ZyNOSTM ICSA sertifikalı SPI Firewall ve IPSEC VPN korumasıyla yüksek performansa sahip sağlam ve güvenilir bir güvenlik duvarı sunuyor. 802.11 a/b/g kablosuz ağ standartları desteğiyle Çift Bant Üçlü Mod erişim noktası olarak da kullanılabilen üründe, 4 adet ethernet portu bulunuyor. ZyWALL 2WG'nin üstün özellikleri sayesinde taşıma araçlarında yolculara internet erişimi sunulabiliyor. Ayrıca ZyWALL 2WG, data hattının olmadığı şehirdışındaki benzin istasyonlarının kendi merkezlerine ve bankalara bağlantı yapabilmeleri için de kullanılabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başladı, devri, internet, otobüste


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Vine'da URL Devri Başladı SeckiN Twitter Haberleri 0 21 Aralık 2013 21:41
Her eve 100Mbps internet devri! Slipknot Ağ, Network ve Networking 0 12 Haziran 2010 13:02
Otobüslerde internet devri Angel Haber Arşivi 1 29 Eylül 2008 05:07