IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2010, 09:55   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Facebook'un yaratıcısından Türkiye'ye mesaj




Facebook'un yaratıcısından Türkiye'ye mesaj

Facebook'a yatırım yapan Accel'in ortağı Harry Nelis: Online oyunlara yatırım yapmayı düşünüyoruz. Türkiye diğer ülkelere açık ara fark atmış durumda. Türkiye'de internet oyunu konusunda çalışan girişimcilerle de çalışmayı düşünebiliriz. Neden olmasın?



İnternet ve teknoloji odaklı Nubridge Venture şirketinin dünyanın en büyük internet yatırımcısı şirket temsilcilerini Türkiye'ye davet ederek Türk internet pazarındaki şirketlerle biraraya getirdi.

Radisson SAS Otel'de yapılan toplantıda Türk internet pazarında yer alan şirketler, yabancı yatırımcılara kendini tanıttı.

Toplantıda 14 yatırımcı yabancı kuruluşun CEO düzeyindeki temsilcileri
ile Türkiye'den ise 26 şirketin temsilcisi hazır bulundu.

YABANCI YATIRIMCILAR GİRİŞİMCİLERLE ÇALIŞMAK İSTİYOR

Aralarında hepsiburada.com, yemeksepeti.com, Doğan Online gibi şirketlerin CEO düzeyindeki temsilcilerinin sunum yaptığı toplantıda Türk firmalar ile yabancı firmalar biraraya geldi.Yapılan sunumların ardından yabancı yatırımcılar Türk gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin dünyanın yaşadığı erkonomik krizde neden Türkiye'yi bir
yatırım üssü olarak seçtikleri sorusuna yanıt veren Çin'de yatırımlar yapan Ventech firmasından Alain Caffi, "Tabii ki bir durgunluk var ama innovasyon alanında bu durgunluğu yaşamıyoruz. Bizim portföyümüz bu durgunluktan çok da fazla etkilenmedi; fon yaratmaya devam edeceğiz " dedi.

Big Bang Ventures şirketinin temsilcisi Barend Van den Brande ise "Bizi heyecanlandıran Türkiye'nin genç, dinamik bir nüfusa sahip olması. Türkiye sosyal medya alanında ilk 3 sırada yer alıyor. Türkiye'nin yeri diğer ülkelerle kıyaslandığında çok daha dinamik bir yere sahip" dedi. Almanya merkezli Acton Capital Partners şirketinin temsilcisi Jan- Gisbert Schultze de " Türkiye'ye gözlerimizi çevirmiş olmamızın nedeni budur. Sermaye zorluğu var bunun için buradayız" diye konuştu. Endevourvision şirketinden Bernard Vogel ise " Bizim genel kurallarımız yok. Farklı şirketlerin farklı yatırım boyutları vardır. Orada bir fırsat görüyorsak, yatırım için belirlediğimiz bir limit yok" dedi. Index Ventures şirketinden Shardul Shah da, " Yatırım felsefemiz girşimcilerle çalışmak. Türkiye'ye geldiğimden beri çok canlı, çok dinamik bir yatırımcı olduğunu gördüm " şeklinde konuştu.

FACEBOOK'UN ORTAĞINDAN MESAJ

Facebook'un yatırımcı şirketi Accel'in ortaklarından Harry Nelis ise Türkiye'de yenilikçi şirketlerle çalışmak istediklerini söyledi.

Yatırım miktarını belirlemediklerini kaydeden Nelis, Türkiye'de internet üzerinden oynanan oyunların oldukça popüler olduğunu ve bu konuda çalışmak istediklerini kaydetti. Nelis, İstanbul'da bir ofis açmayı planlayıp planlamadıkları ile ilgili bir soruya ise, " İstanbul'da bir ofis açma planımız yok. Yerli ortaklarla yatırım yapıyoruz. Bütün yatırımları ise, Londra'daki ofisimizden yürütüyoruz. Ama eş yatırıma da açığız " diye cevap verdi. Online oyuna mı yoksa şirketlere mi yatırım yapılacağı yönündeki bir soruya ise Nelis, " Türkiye internet oyunu konusunda oldukça büyük bir potansiyele sahip. Online oyunlara yatırım yapmayı düşünüyoruz. Türkiye diğer ülkelere açık ara fark atmış durumda. Türkiye'de internet oyunu konusunda çalışan girişimcilerle de çalışmayı düşünebiliriz . Neden olmasın ? " şeklinde cevap verdi.


vtn

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
facebookun, mesaj, turkiyeye, türkiyeye, yaraticisindan, yaratıcısından


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Facebook'ta mesaj göndermek artık paralı! Zen Facebook Haberleri 0 26 Mart 2013 21:44
Resident Evil yaratıcısından yeni oyun Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 26 Nisan 2012 16:29
Kayınvalidesini öldürüp Facebook'a mesaj yazdı PassioN Haber Arşivi 0 02 Ocak 2012 13:53
Facebook'tan önemli mesaj! KarakıZ Facebook Haberleri 0 30 Kasım 2011 15:17
Facebook mesaj kutusuna dikkat! Dilara Ağ, Network ve Networking 0 25 Eylül 2009 14:39