IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Temmuz 2010, 19:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İndirme ve depolama için dev kapasite!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ZyXEL, ilk olarak bu yılki CEBIT'te görücüye çıkardığı yeni medya sunucusu NSA-221'i Türkiye'de de piyasaya sürdü. Ev ve ofislerin depolama, yedekleme ve medya paylaşımı yükünü üstüne alan ZyXEL NSA-221, yetenekleriyle görev yaptığı her ortamda yıldızlaşıyor. Bulunduğu mekanların dekorasyonuna uyum sağlayacak şekilde, şık bir görünümle tasarlanan ZyXEL NSA-221, her seviyeden teknoloji kullanıcısı tarafından rahatlıkla kullanılabilmesini sağlayan özellikleri ve doğa dostu yaklaşımıyla kalpleri de fethediyor.

4 TB'lık engin bilgi haznesi
4 terabayta kadar çıkabilen devasa bir depolama kapasitesine sahip olan NSA-221, sakladığı multimedya dokümanlarını, bilgisayara aktarmaya gerek olmadan da oynatabiliyor. ZyXEL NSA-221, sahip olduğu DLNA 1.5 sertifikası sayesinde DLNA uyumlu cihazlarla iletişim kurarak, depoladığı video, resim ve müzik gibi dosyaların bu cihazlar üzerinde, hem de hiçbir bilgisayar desteğine ihtiyaç duymadan, oynatılabilmesine imkan tanıyor. Dahası NSA-221, müzik arşivinizden playlist'ler oluşturmanıza ve hatta fotoğraflarınızı slideshow ile gösterirken bu playlist'lerin arka planda çalmasına da izin veriyor. Yeni tasarlanan alfabetik arama çubuğu ise NSA-221 üzerinde saklı binlerce şarkı, fotoğraf ve video arasında kullanıcıların aradıklarını kolayca bulmalarını da sağlıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ev ve iş yerlerini "akıllı" mekanlara dönüştüren ZyXEL NSA-221, dahili FTP sunucu özelliğiyle depoladığı dosyaları otomatik olarak FTP sunucusuna yüklerken, yazıcı sunucusu özelliğiyle de ağ kullanıcılarına yazıcı erişimi sağlıyor.

ZyXEL NSA-221, BitTorrent ve eMule P2P dosya transfer yazılımlarına sahip olarak geldiğinden, gelişmiş dosya kontrol özellikleri sayesinde yine bilgisayar gerekmeksizin, her tür dosyanın istenen hafta, gün ve saatte otomatik olarak indirilmesine de imkan veriyor.

ZyXEL NSA-221'in diski güvenlik ya da kapasite ihtiyaçlarına göre RAID 0, RAID 1 ya da JBOD olarak kullanılabiliyor. Ayrıca 3 adet USB 2.0 bağlantı noktası sayesinde NSA-221'in kapasitesini dilediğiniz gibi artırabiliyorsunuz. Ağ desteği olmayan taşınabilir diskleri de böylece ağınıza dahil etmeniz mümkün olabiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Gigabit Ethernet arayüzüyle yüksek bağlantı hızına sahip olan NSA-221, "Copy/Synch" tuşuna basıldığı anda USB bellek, kart okuyucusu ve dijital fotoğraf makinesi gibi harici depolama kaynaklarındaki verileri hızla kendi deposuna kopyalayabiliyor. Dahası NSA-221, Memeo Auto-backup yazılımıyla bilgisayar üzerindeki verileri yine otomatik olarak kendi üzerine yedeklerken; yedekleme planlayıcısı sayesinde de kullanıcıların genel bir yedekleme programı oluşturarak, cihaz üzerindeki bilgilerin başka bir depolama birimine de otomatik olarak yedeklenmesini sağlayabiliyor.

ZyXEL NSA-221, yenilenen güç yönetimi özellikleriyle enerji tasarrufu sağlayarak hem doğanın korunmasına katkıda bulunuyor hem de maliyet tasarrufu sağlıyor. Depolama konusunda oldukça cömert davranan NSA-221, enerji tüketimi konusundaysa bir o kadar cimri. Sıradan NAS ve depolama cihazlarına göre %80 daha az enerji tüketerek küresel ısınmaya karşı duran NSA-221, gelişmiş dahili sabit disk uyuma desteğiyle belli bir süredir dosya aktarımı yapılmadığını algılayıp otomatik olarak uyku moduna geçiyor. Dahası akıllı fan teknolojisine de sahip olan NSA-221'in fanı, sistem ısısı düştüğünde daha yavaş çalışarak daha az enerji tüketiyor. NSA-221 ayrıca, yoğun olarak kullanıldığı saatleri tespit ederek, otomatik bir şekilde kendini açıp kapatıp gereksiz yere enerji de tüketmemiş oluyor.
Kaynak : Chip.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelişmiş Dosya İndirme Stili hayLaz MyBB 0 16 Haziran 2013 09:13
En İyi 3 İndirme Programı (FULL VE ÖZELLİKLERİ) HASUN Bilgisayar Donanımı 0 13 Ağustos 2006 22:18