IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Ağustos 2010, 01:45   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye ADSL'de 8Mbps oldu!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


8 Mbps'e kadar paketini kullanan sayısı 16 ayda 3.6 milyona ulaştı...

Türk Telekom'un geçen yıl Mayıs ayında kullanıma sunduğu 8 Mbps'e kadar hızındaki genişbant internet paketi Türkiye'de internet kullanım alışkanlıklarını değiştirdi. Paketi kullananların sayısı 16 ayda yaklaşık 3,6 milyona çıktı. Böylece ADSL kullanıcılarının yüzde 55'i "8 Mbps"e kadar internet paketlerini kullanır hale geldi.

Türk Telekom'un geçen yıl Mayıs ayında toptan satış ile internet servis sağlayıcıları aracılığı ile pazara sunduğu 8 Mbps'ye kadar paketi büyük ilgi gördü. ADSL müşterileri arasında 8 Mbps'ye kadar paketini kullananların sayısı 16 ayda yaklaşık 3,6 milyona ulaştı. Bugün yüzde 55'i aşkın ADSL kullanıcısı 8 Mbps internet erişimine sahip.

İnterneti daha geniş kitlelere, daha yüksek hız ve daha yüksek erişim olanağı ile sunmayı hedefleyen Türk Telekom, 8 Mbps'ye kadar paketini İnternet Servis Sağlayıcıları aracılığıyla çeşitli tarife seçenekleri ile pazara sunuyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Türkiye'de internet hizmetleri ve kullanımı konusunda çok güzel ve önemli gelişmelerin yaşandığını belirten Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Türk Telekom'un bu süreçte önemli bir rol üstlendiğinin altını çizerek şunları söyledi:

"Tıpkı ses hizmetlerinde olduğu gibi internet alanında da en hızlı, kaliteli hizmeti en ekonomik fiyatla sunarak ülkemizde internet kullanımının yaygınlaşmasına önemli bir katkıda bulunuyoruz. Türkiye halen AB ülkeleri arasında en ucuz ve hızlı internet hizmetinin sağlandığı 5. ülke olma özelliği taşıyor*. ADSL hat sayısı son beş yılda dört katına çıktı. Son 16 ayda data kullanımı yüzde 89 artarak kişi başı ortalaması 12 GB'a ulaştı. 8 Mbps paketinin ise pazarda devrim etkisi yarattığını görüyoruz. Bugün ADSL kullanıcılarının yarısından fazlasının tercih ettiği 8 Mbps'e kadar hızlı paketi, Türkiye'ye katma değerli hizmetler sunmak, daha fazla kişinin daha hızlı internet bağlantısına daha düşük ücretle erişebilmesini sağlamak hedefiyle gerçekleştirdiğimiz yatırımların bir sonucu. Önümüzdeki dönemde internet dünyasında çığır açan yenilikçi ürün ve hizmetler sunmayı sürdüreceğiz."
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
8mbps, adslde, oldu, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık