IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Ekim 2010, 16:30   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Youtube yasağı ile ilgili açıklama




Youtube yasağı ile ilgili açıklama
Yıldırım, Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu ve bu nedenle herkesin hukuka saygı göstermesi gerektiğini vurguladı



Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ilköğretim ve liseler arası kompozisyon, şiir, resim ve fotoğraf dallarında düzenlenen "Denizin Sesi" yarışmasının ödül törenine katıldı. Törende konuşan Yıldırım Youtube açıklaması yaptı ve "Hukukun izlenmesinden başka hiçbir yolun geçerli olmadığını gördüler zannediyorum. Bundan sonraki aşama, yargı kararı yerine getirildiğine göre, mahkemeye müracaat edip tamamen bu filtrelemenin ortadan kaldırılması aşamasıdır.Gördüğünüz gibi herkes yasalara uyunca hiçbir sorun çıkmıyor" dedi.
Dallarında birincilik kazanan yarışmacılara ödüllerini veren Bakan Yıldırım, denizlerin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Türkiye'de kıyıların uzunluğunun kara uzunluğundan daha fazla olduğuna dikkat çeken Yıldırım," Biz Türk denizciliğini geliştirmeye çalışırken, denizcilik tarihimizi gelecek kuşaklara tanıtacak kültürel faaliyetlerde düzenliyoruz." diye konuştu.
Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte bir proje üzerinde çalıştıklarını belirten Bakan Yıldırım, bu projenin kısa süre içinde Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı bir toplantı ile kamuoyuna açıklanacağını söyledi.
'KONU BİLGİMİZ DAHİLİNDE'
Bakan Yıldırım, ödül töreni çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin "Geçtiğimiz günlerde bir şirketin, Youtube'un yasaklanmasına neden olan içerikleri kaldırdığı ve bu yüzden artık yasaklanmaya neden olacak bir durumun olmadığını söylediler. Bakanlığın bilgisi dahilinde bu sürecin gerçekleştirildiği belirtildi. Siz neler söylecek siniz?" sorusu üzerine Yıldırım, bahsedilen konunun bilgileri dahilinde geliştiğini söyledi.
'TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİ HERKES HUKUKA SAYGI GÖSTERMELİ'
Yıldırım, Türkiye'nin bir hukuk devleti olduğunu ve bu nedenle herkesin hukuka saygı göstermesi gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti: "Nihayet bu paylaşım sitesinin yöneticileri de bu yönde hareket etmeye karar verdiler. Hukukun izlenmesinden başka hiçbir yolun geçerli olmadığını gördüler zannediyorum. Bundan sonraki aşama, yargı kararı yerine getirildiğine göre, mahkemeye müracaat edip tamamen bu filtrelemenin ortadan kaldırılması aşamasıdır. Gördüğünüz gibi herkes yasalara uyunca hiçbir sorun çıkmıyor

ensonhaber

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 30 Ekim 2010, 16:39   #2
Pentagram
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Youtube yasağı ile ilgili açıklama




2 mi 3 mü kaçsa kaç adamlar o videoları yine o sitede barındırdı mı EVET!... Sadece biz görmedik ne trajikomik. O kadar yıl sonra mı hukuk devleti olduğumuz adamların aklına gelmiş sayın bakan? Zannetmiyorum... Sizi tınlamadıkları için.. Pervasızca Atatürk'ün olumsuz propagandasını yaptılar. Bir nevi adamlar (videoları yayınlayanlar) egolarını parmakladı tatmin etmek için. Sadece yutuptamı var sanki bu olaylar. Açın bakın feysboka ne videoalr ne gruplar var Atatürk hakkında!... Bunun önüne geçemezsiniz ya da geçebilmek için kocaman bi poponuzun olması ilaazım..

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aciklama, açıklama, ile, ilgili, yasağı, yasagi, youtube


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
YouTube yasağı da kalktı! yaSmin İnternet Dünyasından Haberler 0 04 Nisan 2014 15:54
Youtube yasağı kaldırıldı yaSmin Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 1 04 Nisan 2014 15:47
YouTube yasağı kalktı Lucifer Ağ, Network ve Networking 4 02 Kasım 2010 05:10
Youtube Yasağı Kalkıyor mu? Ocean Ağ, Network ve Networking 3 28 Mayıs 2008 20:43
Youtube Yasağı Kalkıyor mu? Alonee Haber Arşivi 5 28 Mayıs 2008 12:51