IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Aralık 2011, 15:53   #1
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
SharePoint Hakkında Her Şey





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


SharePoint Summit İstanbul, 30'un üzerinde konuşmacı ve 33 paralel oturuma ev sahipliği yapacak.

6-7 Aralık tarihlerinde Swissotel Bosphorus'ta gerçekleştirilecek SharePoint Summit İstanbul, 30'un üzerinde konuşmacı ve 33 paralel oturuma ev sahipliği yapacak. 500'ün üzerinde bilişim profesyonelinin katılması beklenen etkinlik SharePoint konusunda Microsoft Orta Doğu ve Avrupa Bölgesi'nin en kapsamlı zirvesi olacak.

Microsoft'un kurumların ortak çalışma ve bilgi paylaşımı ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak geliştirdiği Sharepoint çözümü için yapılan en büyük zirvelerinden biri 6-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek. Şirketlerin üretkenliği ve verimliliğini artırmaya yönelik olarak birlikte çalışma, iş zekası, içerik yönetimi, arama, sosyal ağlar, kayıt yönetimi gibi bilgi üzerinde çalışırken ihtiyaç duyulan pek çok servisi tek bir platform üzerinden sağlayan Microsoft SharePoint ile ilgili bir çok konu SharePoint Summit İstanbul etkinliğinde ele alınacak. Türkiye ile Orta Doğu ve Afrika bölgelerinde artan talep doğrultusunda farklı ülkelerden 500'den fazla profesyonelin biraraya geleceği SharePoint Summit İstanbul'da, SharePoint'in kurumlara sağladığı faydalar ve diğer kurumların başarı hikâyeleri ele alınacak. Profesyoneller bu etkinlikte birçok servisi birarada sunan SharePoint çözümü hakkında daha detaylı bilgiye sahip olacak ve kurumlarının verimliliğini artırabilmeleri için yeni yöntemleri keşfedecek.

SharePoint Summit İstanbul'un açılış konuşmasını Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan yapacak ve iki gün boyunca 30'un üzerinde konuşmacı ve 33 paralel oturum gerçekleşecek. Konu başlıkları olarak İçerik Yönetimi, Kurumsal Arama, Birlikte Çalışma, İş Zekâsı ve Web tabanlı Pazarlama platformunu kapsayacak şekilde gerçekleştirilecek oturumlarda Microsoft Corp ve Microsoft Türkiye yöneticileri ile Microsoft'un iş ortakları biraraya gelecek ve bilgilerini paylaşacak.


İstanbul'daki bu zirvenin SharePoint ile ilgili Orta Doğu ve Avrupa bölgesinde gerçekleştirilen en büyük ve en geniş katılımlı etkinliklerden biri olacağına dikkat çeken Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çağan, "Daha önce bilinen adı SharePoint Conference olan bu etkinliği İstanbul'da gerçekleştirebilmek için Microsoft Türkiye ve iş ortaklarımızla birlikte çok yoğun bir çalışma yürüttük. Başta Magiclick ve Nintex olmak üzere dünya çapında bu yeni markayla düzenlenen ilk SharePoint zirvesi olan SharePoint Summit İstanbul 2011'e destek veren tüm sponsorlarımıza teşekkür ederiz" dedi.
SharePoint Summit İstanbul 2011'de Teknik Karar Vericiler, İş Karar Vericiler ve BT profesyonelleri ile biraraya gelecekleri için heyecan duyduklarını belirten Microsoft Türkiye İş Üretkenliği Ürün Grubundan Sorumlu Ürün Yöneticisi Atalay Aktaş, "SharePoint ekosistemi içerisindeki BT profesyonelleri için SharePoint hakkında daha detaylı bilgi edinebilmeleri ve bu konudaki sorularını uzmanlarına iletebilmeleri için çok önemli bir fırsat olduğuna inanıyoruz. Diğer taraftan, farklı kurumların SharePoint çözümünü kullanarak geldikleri noktaları ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak olmalarından dolayı etkinliğin tüm katılımcılar için verimli geçeceğine inanıyoruz" dedi.

MagiClick Digital Solutions CEO'su Murat Kalaora, "MagiClick olarak Türkiye'nin en büyük dijital ajansı konumunda olmamızın yanısıra Microsoft teknolojileri konusunda uzmanlaşmış geniş bir yazılım ekibine sahip olmamızdan dolayı SharePoint 2010 platformu üzerindeki projelerde işlevsellik, kullanışlılık ve tasarımı tek bir elden birleştirebilecek özel bir konuma ve tecrübeye sahibiz. Sponsorluğunu gururla üstlendiğimiz Sharepoint Summit 2011 İstanbul'da yeni ürünümüz BehaviorPad'in de lansmanını yapıyor olacağız. Site içeriklerinin ziyaretçi veri ve aksiyonlarına göre dinamik olarak özelleştirilebilmesini sağlayan Davranışsal Hedefleme çözümümüz BehaviorPad'in SharePoint projelerinde önemli katma değer sağlayacağına ve bu projelerden elde edilecek geri dönüşleri önemli ölçüde arttıracağına inanıyoruz" dedi.

Nintex Ürün Teknolojisinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mike Fitzmaurice ise, "Nintex İstanbul'daki Microsoft ShrarePoint Summit İstanbul'da Platin sponsor olarak yer almaktan dolayı çok heyecanlı. Zirve ile Nintex Forms 2010, Nintex Live ve Nintex Analytics 2010 gibi heyecan verici Nintex ürün ve hizmetlerinin piyasada yerini aldığı yoğun bir yılı da geride bırakıyoruz. Nintex, iş kullanıcılarının, yazılım geliştiricilerin ve benzer şekilde BT uzmanlarının ihtiyaçlarını adresleyen, güçlü, kolay kullanımlı teknolojiyi ortaya çıkarmaya odaklanmıştır. Zirvede Nintex'in standını ziyaret ederek herhangi bir mobil cihazın ya da PC'nin kullanımı için SharePoint formlarının tasarımını ve yaygınlaştırılmasını kolay ve hızlı bir şekilde sağlayan büyük bir teknolojik yenilik olan en yeni ürünümüz Nintex Forms'u demolarını görebilirsiniz." diye konuştu.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hakkında, sharepoint, Şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SharePoint 2010'u öğrenin! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 11 Eylül 2011 11:32