IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Aralık 2007, 22:05   #1
Çevrimdışı
Lee
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cfosspeed, Traffic Shapping (Bağlantınızı en üst seviyeye getirin)




Alıntı:
Yüksek bağlantı hızının keyfini süren DSL kullanıcıları bir sorunu çok iyi bilirler. Upload tamamen dolduğu zaman download değerleri de bundan olumsuz yönde etkilenir ve böylece eski analog modem hızlarına geri dönülür. Bu sorun diğer P2P kullanıcılarının çektikleri normal veri paketlerinin Upstream'i engellemesi nedeniyle önemli onay paketlerinin bilgisayarınızdan internet ortamına gönderilememesi sonucu ortaya çıkar. Bu paketlerin görevi, bir veri paketinin tamamını sorunsuz bir şekilde aldığınızı karşı tarafa bildirmek. Şayet. sizin veri aldığınız karşı taraf söz konusu onayı alamazsa, aynı paketi bir kere daha gönderecek ve buda efektif verim hızının düşmesine neden olacaktır.
Bu sorunu özel DSL sürücüleri ile ortadan kaldırabilirsiniz. Bunlar, gönderilecek olan veri paketlerini inceler ve onay paketlerine öncelik tanıyarak normal veri paketlerini bir bekleme sırasına koyarlar. Bunun sonucunda tüm bant genişliğini kullanarak web ortamında etkili bir şekilde veri aktarabilir ve aynı zamanda DSL hızının tamamını kullanarak dosya indirebilirsiniz. DSL sürücüleri kurulum dosyaları olarak hazırlandıkları için alternatif bir DSL sürücüsünün kurulumu çok kolay.

Yukarıdaki yazıdanda anlıyacağınız gibi programın yaptığı şey mantık olarak aslında çok basit. Upload(giden) ve Download(gelen) paketlerin trafik akışını düzenliyor.
Bunun en kolay ve basit tanımı bir kavşakta kontrolsüz olduğunda (özellikle istanbulda) insanlar önce ben geçicem diye birbirlerinin önüne atladığı zaman nasıl trafik sıkışıyor kimse ne gelebiliyor nede gidebiliyor. Burdada aynı olay söz konusu. Birde bu kavşakta bir trafik polisinin görev yaptığını düşünün yolun durumuna göre yolları açıyor ve öncelikli araçlara geçme hakkı veriyor(ambulance vs)

Dosya boyutu; 1,7 MB.
Dil; Türkçe mevcut.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lisans işlemi; Programı yükledikten sonra indirmiş olduğumuz rarlı dosya içindeki ''key'' adlı exe'yi çalıştıp, aynı dosya içindeki serial'i giriniz.

Önemli not: Programı kurmadan önce varolan internet bağlantınızı kesin yani disconnect olun.

Gerçektende download/upload hızına katkı sağlıyor..

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bağlantınızı, baglantinizi, cfosspeed, getirin, seviyeye, shapping, traffic, ust, üst


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık