IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2014, 14:44   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diş Beyazlatma Mümkünmüdür?




Diş Beyazlatma

İnsanlar için önemli olan diş bakımı ve beyaz dişlere sahip olmak aslında düşündüğünüz kadar da zor değil. Diş kliniklerinde diş beyazlatmaya yönelik uygulamalar mevcuttur. Bu uygulamalardan yararlanarak dişlerinizin komple beyaz bir hal almasını sağlayabilirsiniz. Bu size ekstra bir güven vereceği gibi daha güzel gülüşler sağlayacaktır.
Diş Beyazlatma Uygulamaları Nasıl Yapılmaktadır?

Dişlere sürülen bir madde sonrasında lazer ışınları ile yapılan bir uygulamadır. Uygulama yaklaşık olarak 45 dakika sürmektedir. Sonrasında geçen 24 saat içerisinde ciddi bir diş hassasiyeti ve ağrısı görülmektedir. Fakat sonraki güne mucize şekilde hiç bir sızı kalmadan devam edebiliyorsunuz.
Diş Beyazlatma Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler?

Diş beyazlatma uygulaması yapıldıktan sonraki 1 hafta ki süreçte renkli içeceklerden kaçınmak gerekiyor. Örneğin meyve suyu, çay gibi. Aynı zamanda sigara da içmemek gerekir. Bunu mutlaka tedavi sonrası doktor da belirtecektir.
Diş Beyazlatma Ücreti-Fiyatı Nedir?

Gelelim işin belkide en çok merak edilen kısmına. Diş beyazlatma ücreti kullanılan malzemeye göre değişim göstermektedir. Fiyatları 350 TL ile 1000 TL arasında olmaktadır. Aradaki fark ne diye sorarsanız sadece kullanılan malzemenin üretici firmasının ürün fiyatı. Uygulama yine aynı.
Bu Uygulama Gerçekten Etkili mi?

Diş beyazlatma işlemi sonrasında tatmin olup olunmayacağı konusunda insanların akıllarında soru işaretleri olabilir. Bu yazıyı yazmamın sebebi kendimde bu uygulamayı yaptırmış olmamdır. Ben, gittiğim klinikteki en ucuz fiyatlı diş beyazlatma uygulamasını yaptırdım. Ve sonuç gerçekten mükemmel diyebilirim.
Diş Beyazlatma Uygulamasının Ömrü Ne Kadar?

Bir kez yaptırıp ömür boyu dişlerinizin beyaz kalması pek mümkün değil. Yediğinize içtiğinize verdiğiniz önemde bu süeyi değiştirebilir. Bu uygulamanın ortalam süresi 2 yıldır. Kendi yaptırdığım uygulama 1,5 yıl net şekilde etkisini gösterdi. Sonrasında renkte eski hal ortaya çıkmaya başladı. Bu süre sonrasında tekrar aynı tedavi uygulanabilir.
Önemli Not: Bahsedilen uygulama dışında piyasada ve e-ticaret sitelerinde satılan ucuz fiyatlı beyazlatma ürünleri herhangi bir işe yaramamaktadır. Ayrıca Diş kliniklerinde diş temizleme için yapılan uygulama diş beyazlatma işlemi değildir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beyazlatma, diş, mümkünmüdür


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Diş Beyazlatma Sır Ağız ve Diş Sağlığı 0 07 Ocak 2011 16:37
mümkünmüdür ? mihrac mIRC Scripting Sorunları 10 25 Şubat 2008 15:26
Mümkünmüdür ? RedLine mIRC Scripting Sorunları 13 31 Ocak 2008 01:47