IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Feronia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Haziran 2022, 14:23   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Diş problemlerinde en sık tercih edilen yöntemler




Diş problemlerinde en sık tercih edilen yöntemler

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ve algıların değişmesiyle birlikte, doğayı taklit ederek hastalarımıza yapay olmayan güzel dişler yapabiliyor ve ortodonti süreçlerini çok daha rahat geçirmelerini sağlayabiliyoruz. Peki en sık hangi yöntemler tercih ediliyor?

Şeffaf plaklar

Kalabalık, çarpık veya garip aralıklı dişleriniz var, ancak metal diş telleriyle dolu bir ağızla dolaşmak istemiyor musunuz? Şeffaf plaklar, kullanışlı, net düzleştirme kalıpları ile gülümsemenizi düzeltir. Özel kalıplar, zamanla dişlerin konumunu kademeli olarak değiştirir. Dişlerini düzeltmek isteyen ve bu süreçte görünümlerinden ödün vermek istemeyen meşgul yetişkinler için popüler bir seçimdir.

Diş beyazlatma

Profesyonel diş beyazlatma, çarpıcı biçimde daha parlak, daha beyaz dişler elde etmenin en güvenli ve en etkili yoludur. Güçlü lazer ışığı, dişleri bir saatten kısa sürede beyazlatır. Dişler on tona kadar daha parlak hale gelebilir.


Diş kronları

Diş kronları, bir dişin hem işlevini hem de görünümünü iyileştirmek için kullanılan bir diş protezidir. Kuron kişiye özel şekillendirilir ve hastanın mevcut dişlerinin rengiyle eşleşir. Diş kronları, çatlakları, diş çürümesini, hasarlı dolguları veya bir kök kanalının sonrasını ele alabilir. Diş kronları ayrıca ek uzunluk ekleyebilir veya bir diş implantını gizleyebilir.

Porselen kaplamalar

Porselen kaplamalar, herkesin gülümsemesi için güzel bir simetri yaratmanın mükemmel bir yoludur. Porselen kaplamalar ideal diş şeklini ve rengini elde etmek için dişlerin önünü kaplar. Her porselen kabuk, hastanın istediği görünümü elde etmek için özel olarak şekillendirilir. Porselen kaplamalar güçlü bir seramikten yapılır ve uzun süreli bir iyileşme için dişlere yapıştırılır. Porselen kaplamalar, çatlamış, yontulmuş, çarpık, renksiz, aşırı aralıklı veya garip şekilli dişleri düzeltebilir. Porselen kaplamalar iki aşamalı bir uygulama süreci gerektirir.

Kompozit kaplamalar

Porselen kaplamalara benzer şekilde kompozit kaplamalar dişlerin ön tarafına uygulanır ancak porselen kaplamalardan daha az dayanıklıdır. Kompozit kaplamalar mevcut diş rengine uygun hale getirilir. Kompozit kaplamaların uygulanmasından önce dişlerin yeniden şekillendirilmesine gerek kalmaz ve hastaların kompozit kaplamalarını tek seansta almaları sağlanır.


Diş implantları nelerdir?

Dental implantlar, hastanın gülümseme ve rahatça çiğneme yeteneğini geri kazandıran kalıcı eklemelerdir. Diş implantları diş etlerine yerleştirilen ince metal çubuklara yapışır. Doğal dişlerin rengiyle uyumludurlar. Hastalarda renksiz veya şekilsiz dişler grubu varsa, bir diş köprüsü implantın söz konusu dişleri kaplayacak diş kronlarına bağlanmasına yardımcı olur. Teknolojinin gelişmesi, implant sürecini geleneksel yöntemlere nazaran oldukça kısaltmış ve daha hatasız işlemler yapmamızı sağlamıştır.

Gum konturasyon

Fazla diş eti dokusu birçok hasta için bir hayal kırıklığıdır ve özgüveni etkileyebilmektedir. Diş eti dokusu sağlıklı dişleri gizleyebilir ve bodur bir gülümseme yaratabilir. Diş etleri ayrıca düzensiz olabilir. Uzman bir diş hekimi ile diş eti şekillendirme, fazla diş eti dokusunu ele almanın ve daha dengeli, parlak bir gülümseme elde etmenin güvenli ve etkili bir yoludur.

Kozmetik yapıştırma

Kozmetik yapıştırma işleminde, diş renginde bir reçine kullanılarak gerçekleştirilir. Kozmetik olarak da bilinen dental bonding, tartarlar, çatlaklar, boşluklar veya lekeler dahil olmak üzere küçük diş kusurlarını giderir. Hastanın diş sorunları daha fazla diş müdahalesini gerektirecek boyutta değilse, diş yapıştırma etkili ve kalıcı bir kozmetik çözümdür.


Kırık dişleri düzeltilebilir mi?

Evet! Kırık dişler diş kronları, kozmetik yapıştırma veya kaplamalarla giderilebilir. Sizin için en uygun çözüm dişinizin durumuna, kişisel tercihlerinize ve diş hekiminizin profesyonel görüşüne bağlıdır.

Diş Hekimi Şahin Durmuş

milliyet

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Haziran 2022, 15:10   #2
Çevrimiçi
# Forum Dedesi #
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Diş problemlerinde en sık tercih edilen yöntemler




Güzel bilgilerdi gene hemşom teknoloji ilerliyor...

__________________
Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!!
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sosyal Medyada En Çok Tercih Edilen Uygulamalar. Mylife Sosyal Ağlardan Son Haberler 0 05 Mayıs 2019 18:57
Liposuctionda Daha az tercih edilen bölgeler? Ecrin Sağlık Köşesi 0 12 Ekim 2014 01:34
Kulak temizliğinde tavsiye edilen yöntemler nelerdir? Ecrin Kulak Burun Boğaz Sağlığı 0 29 Eylül 2014 10:49
2012 Tercih Edilen Saç Renkleri AnqeL Ah Kadınlar 3 10 Şubat 2012 15:17
Üniversitede en az tercih edilen bölümler Feronia YGS ve LYS'ye Hazırlık 0 17 Ekim 2009 17:09