IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ocak 2010, 16:46   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınları etkileyecek maddeler




Kadınları etkileyecek maddeler

Çoğu erkek bir kadını tavlamanın şekilli bir vücut ve düzgün yüz hatlarından geçtiğini sanır.Ama araştırmalar bu tezi çürütmüş durumda...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kendinizde çekici bulmadığınız yönlerin bazıları belkide kadınların çok hoşuna gidiyordur. Sizi etkileyici kılan bu yönleri öğrenirseniz hem kendinize güveniniz hemde gücünüz yerine gelecektir.

İşte sizi şaşırtacak ama kadınları etkileyecek 5 madde...

YARA İZLERİ ERKEKSİ GÖRÜNTÜ VERİR
İlk kez yemeğe çıktığınız bir kadın sizin vücudunuzda gördüğü izlerin hikayelerini kafasında kurmaktadır. Şarkıcı Seal'ı buna örnek verebiliriz. Onun suratındaki yara izlerini seksi bulan belkide dünyada milyonlarca kadın bulabiliriz. Yara izleri bir erkeğe erkeksi görüntü ve gizem verir bu da kadınlar tarafından seksi bulunmaktadır.

Bu konuda yapılan bazı araştırmalar bile var, kadınların neden yara izlerini seksi bulduğu konusunda. Liverpool ve Sterling Üniversitesinden bilimadamlarının araştırmalarına göre kadınlar yara izlerini sağlık ve cesaretle ilişkilendiriyorlar. Yara izleri sizi cesur göstermekle beraber düşmanınızı yada rakibinizi yendiğinizin bir kanıtı gibi de algılanıyor. Siz siz olun bir kapıya çarptıktan veya sivilce patlaması sonrası oluşan yara izlerini kızarkadaşınıza açıklamayın.

ÇEVREYE VE ÇİÇEKLERE ÖNEM VERİN

Elbette ki nasıl çiçeklerinizin olduğu kızları etkileme oranınızın çok yüksek olmasıyla doğrudan bağlantılı değildir. Ama ilginç bir şekilde kadınlar evinizde beslediğiniz çiçeklere dikkat etmektedirler. İyi büyütülmüş çiçekleri gören kadınlar bunu çocuk bakımından bir ilişkiye önem verip vermediğinizi dair değişik konulara bölerek kontrol edebilirler.


İngiltere'nin en çok satan 1 numaralı erkek dergilerinden Nuts'un 1500 kişi üzerinde yaptığı ankete göre kadınlar çevreye ve çiçeklere önem veren erkekleri çok çekici buluyorlar. Bir yeşil bitki edinmeniz size artı puan kazandırıyor. Uzmanlar ise haftada yarım saat bahçe işi yapan erkeklerin yatak performanslarının daha iyi olduğunu ortaya koydu.

TER KOKUSU BAŞTAN ÇIKARTIR
Evet ter seksi birşey. İnanmıyorsanız kadınların futbol maçlarında ya da spor müsabakalarında terleyen erkeklere nasıl hayranlıkla baktıklarını gözlemleyin. Sizce oyunu ilginç bulduğu için mi yoksa cinsel anlamda birşeyler olduğu için mi? Onların üzerinde yarattığı etki ise şöyledir: spor gücün simgesidir, spor sonrası alınacak duş ise ayrıca gözlerinde canlanmaktadır.

Bilimadamları yaptıkları araştırmada iki gün boyunca deoderant veya sabun gibi herhangi bir kişisel bakım ürünü kullanmayan erkek deneklerden ter örnekleri aldılar.Örneklerin bir kısmı sıkıcı belgesel filmi izlettirildikten sonra alınırken bir kısmı da daha erotik ve açık saçık görüntülerin ardından alındı. Özel bir yöntemle beyin taramasına tabi tutulan gönüllü birkaç kadın denek de bu ter örneklerini kokladı.

Seksi filmleri izleyen erkeklerin terini koklarken kadınların beyinlerinin daha farklı bölgelerinin çalıştığı beyin taramalarında saptandı. Bu koku kadınların beyinlerindeki zevk ve üreme ile ilgili bölgeleri harekete geçirdi.

GRİ SAÇIN GİZEMİ

Toplumda genel kanı gençlik her zaman seksidir. Kadınların üzerinde artık gri saçlar daha etkili diyebiliriz. Hatta siyahın yerine bile tercih ediliyor. Yapılan bir araştırmaya göre kadınlara sorulduğunda %72'si gri saçlı bir erkeği siyah olana tercih ediyor.


GÖZLÜK SİZİ ZEKİ GÖSTERİR

Stockholm Üniversitesinde yapılan bir araştırmaya göre, kadınların çoğu gözlük takan erkekleri takmayanlara tercih ediyor. Bilimadamı olmanıza gerek yok ama gözlük genelde zekayı temsil ediyor. Kadınlar ise zeki erkeklere bayılıyorlar.


Birçok kadın ustaca kurulmuş cümleleri ve zeki düşünceleri seksi buluyor.

__________________
Rakı geçmişe, bira şimdiye, şarap geleceğe içilir..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Ocak 2010, 16:51   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kadınları etkileyecek maddeler




Bunlar Boş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


__________________
Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
etkileyecek, kadinlari, kadınları, maddeler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
'Seçimi etkileyecek bir kesinti olmadı' yaSmin Haber Arşivi 0 31 Mart 2014 10:27
Ay tutulması sizi nasıl etkileyecek? Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Aralık 2011 15:42
Seçimin sonucunu etkileyecek anket! Lucifer Haber Arşivi 0 01 Mart 2010 17:39
Kariyerinizi Etkileyecek Hatalar YapraK Merak Ettikleriniz 0 28 Eylül 2009 18:18
Su Sıkıntısı Türkiye'yi Etkileyecek Mi ? Alovepoem Haber Arşivi 2 23 Mart 2006 14:34