IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2010, 00:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Beyler dikkat dikkat! kadınlar çok konuşur!




Beyler dikkat dikkat! kadınlar çok konuşur!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
"Valla sadece annem biliyor aşkımızı"... Yalaaaan! "Bizim kızlara daha söylemedim, hele bir ilişkimiz otursun..." Yalaaan! "Emin ol senin ve benim aramda kalacak bunlar aşkım..." Duble yalaaan! "İpek'e söyledin mi?" "Tabii ki söylemedim canım, merak etme!" Beyaz yalan canım beyazzz! Ah bu kadın kısmı ah! Ağızlarında bakla ıslanır mı hiç? Cevap veriyorum: Islanmaz! Çünkü kadın milleti karşı cinsle ilişkisini diğer kadınlara göstermek için yaşar. Onlar duysun, onlar bilsin, onlar çat çat çatlasın, içleri gitsin isterler.

KANKALIK KURALLARI

Hem bir erkeğe zaman ve emek harcamanın, onca kuaför, kıyafet, bakım masrafının, sabah akşam SMS çekmenin, harika fikirler bulup adamı elde etmenin, adamın yemeğini pişirmenin, ona göre hayatı planlamanın ne zevki olacak ki... İşte utanmadan çekinmeden tam buraya yazıyorum; başka kadınlar olmasa hiçbirimiz için erkekler bu kadar önemli olmaz. Bu ilişki hadisesi, ölüm kalım ve rütbe savaşına dönmez. Neyse, devam... Bir de kadınlar arasında 'KK' vardır, yani Kankalık Kuralları! Erkek dünyasına terstir ama bu böyledir. KK no1: Kankanla aranda gizli saklı hiçbir şey olmayacak. Olaylar yaşandığı anda kankaya bildirilecek, rapor verilip, dedikodusu yapılacak. KK no2: Gecenin kaçı olursa olsun kankan hayatındaki gelişmelerden haberdar edilecek. KK no3: Kanka senin gönüllü ajanın olacak. Gözünü kulağını 7/24 dört açacak, hakkında konuşulanları, senin beğendiğin adamla ilgili haberleri flaş flaş sana geçecek. KK no4: Kankana yapılan her türlü hareket sana yapılmış sayılacak. Onun kara listesi senin kara listen, onun top listesi senin top listen sayılacak. Bkz. 'lise yılları' ve 'önümüze gelene bir tekme'! Bu kurallar daha uzar da gider. Demem o ki, hal böyleyken erkekler saf olmasınlar lütfen.

KADINLARIN BİLGİ AĞI

İster şehirde yaşasın, ister kasabada, ister ünlü olsun ister ünsüz, her kadının yaşadığı ortamda bilgi ağı mevcuttur. Kadın dünyasının iletişimin boyutunu aklınız almaz vallahi. Dört bir yanda elimiz kolumuz vardır bizim. Şehir hayatında bu iletişim ağı genellikle şöyledir: Başta kankalar, ardından en büyük bombaları patlatma Oscar'ını ellerinde tutan gay arkadaşlar (onların bilmediği ve öğrenemeyeceği bir şey henüz tespit edilememiştir), kuaförler, makyözler, arkadaşlarının çenesi düşük arkadaşları, müdavimi olduğunuz kafenin garsonları, barmenleri, pek tabii ki falcılar... Bitmedi! Gece kulüplerindeki tuvalet görevlisi ablalar, tuvalet demişken; gece kulüplerinin tuvaletlerinde dönen kız dedikodularına kulak misafiri olmak...

İÇİMİZE DOĞAR BİZİM

Anlayacağınız, içimize doğar bizim, temiz kalbimiz vardır! Unutmayın kızlar! Sizin en yakın arkadaşınızın da bir yakın arkadaşı vardır. Sizin "Sakın kimseye söyleme" dediğiniz kişi ille de birisine; "Bak, sakın kimseye söyleme..." cümlesiyle başlayarak büyük bir iştahla sizin özelinizi anlatacak ve bu yükü üzerinden atacaktır. Çünkü anlamlandıramadığım bir şekilde günümüzün top2 haset konusu; mutluluk ve eğlencedir. Biz eğlenemezken birileri eğleniyorsa saçımızı başımızı yolasımız geliyor nedense. "Bensiz nasıl eğlenirler!!!" hesabı.

KİM KİMİNLE FİNGİRDİYOR?

Ve biz mutsuz, yalnız, Bridget Jones bölüm:1 yarı:1 misali evde otururken elin kadınları yanlarında sevgilileriyle salınıp, aşk meşk içinde dolanırsa kaşınırız, kudururuz, ağzımızdan köpükler çıkar. Ellerimizi açıp onların da mutsuz sona kavuşmaları için dua ederiz. Yani ederler birileri, tabii ki de o haset kişi kesinlikle siz değilsiniz! Sırf bu yüzden günümüzün top1 merak konusu da; 'Kim kiminle fingirdiyor'dur. Kadınlar konuşur, hatta şöyle çiziktirmeliyim; kadınlar kendilerini tutamaz çok konuşur! En ağzına fermuar çekmişi bile dayanamaz iki kişiye dökülüverir. Sonuç: Kısa sürede ummadık yerden alırsınız kendi haberlerinizi. Ona göre beyler! Bari iş çevireceğiniz kadınları dikkatli seçin de sonra ortaya çıktığında arkasında durabilin. Hanimiş benim sincaplarım, hanimiş benim tırtıllarım. Anlaştık mı?

ALINTI - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


----------

Kadınların ve erkeklerin iyi olduğu işler!

İngiliz araştırmacılar, üşenmemiş araştırmışlar. 1200 kadın ve erkek üzerinde çalışmışlar. Sonra da açıklamışlar; şu hayatta kadınların ve erkeklerin iyi olduğu işler nelermiş? Bayılırız böyle araştırmalara. Elin adamı yememiş içmemiş araştırmış, bizi de bilgilendirmiş nasıl bayılmayalım. Bakın araştırmadan neler çıkmış. Efendim şöyle... Kadınlar toplantı ayarlama, trafik polisini ceza kesmemeye ikna etme, gömlek ütüleme, iğneyi ipliğe geçirme, tartışma kazanma gibisine konularda iyiymiş.

AJANLIKTA BİR NUMARAYIZ

Ya erkekler? Onlar da musluk tamiri, ampul değiştirme, çadır kurma, harita okuma, kullanma kılavuzu okuma ve elektronik aletleri çözmede iyilermiş...
Sadece bu kadar mı? Gündelik hayatta başka ne marifetlerimiz var, nelerde nelerde iyiyiz, süperiz. Bakın yazıyorum.

Önce kadınlar...

* Ajanlıkta bir numarayızdır maşallah!
* Cep telefonu e-mail, facebook şifrelerini çözmekte her türlü güvenlik sistemine rağmen kadınların iddiası sürmektedir.
* Başka kadının kokusunu almakta üstümüze yoktur. Hatta potansiyel tehlikelere uyanıp onları imha etmekte de başarımız göz ardı edilemez.
* Erkeklere damardan girip parmağımızda oynatmakta da kadınlar pek iyidir. Adamın zayıf noktasını bulup istediklerini yaptırmak ayrı uzmanlık alanlarıdır.
* Erkeği övüp övüp adama; 'Ben neymişim be' dedirtmek gelmiş geçmiş en iyi olduğumuz işlerdir.
* Bir köye bile gitseler, kadınlar oranın en iyi falcısını bulmakta fevkalade başarılıdır.

SU UYUR KADIN UYUMAZ

* Kadın kadına sohbetlerde birbirlerine gaz vermekte başarılıdırlar.
* Kuruntu, takıntı ve komplo teorileri üretmekte de gayet iyiyizdir.
* Halkla ilişkiler hadisesinin her dalında bizden iyisi yoktur.
* Adam nefes bile almadan maç izlerken ona saçma sapan sorular sormakta da bir numarayızdır hani.
* İntikam almak konusunda bizden iyisi yoktur. İster soğuk soğuk intikam alırız ister sıcak sıcak. Erkek
kısmı intikam işlerine üşenir, biz asla!
* Gizli iş çevirme olayında da erkekler elimize su dökemezler. Detay detay düşünür ince ince çalışırız.
* Başkalarına iş yaptırmakta da bizden iyisi yoktur. Elini sıcak sudan soğuk suya sokmayan tipleri bile kukla edebiliriz.
* Özel günleri hatırlamak, dostlara sürpriz yapmak, hediyeler almakta da iyiyizdir.
* SMS'i destanlar yazmak için kullanmakta da tekizdir. Hiçbir erkek SMS hadisesinde bizi geçemez.
* Karşımızdaki haklı bile olsa gözyaşlarımız eşliğinde adamın bünyesinde vicdan azabı yaratmakta da her daim liste başıyızdır.
* Son olarak; ezberimiz ve hafızamız her zaman erkek kısmından iyidir. Su uyur, kadın uyumaz. Hayat unutur, kadın unutmaz!

BAVUL TAŞIR, HESAP ÖDER!

Şimdi erkekler...
* Cadaloz, çirkef, saç baş yolduracak kadın bulmakta onlardan iyisi yoktur.
* PlayStation turnuvası düzenlemekte ve PlayStation oyunlarında iyidirler.
* 5 gün evden çıkmamak ve mutlu olabilmekte erkekten iyisi yoktur. 5 gün boyunca televizyonları, kitapları, filmleri ve pizzalarıyla mutlu mesut yaşayabilirler.
* İki şort iki tişörtle 15 gün tatil yapabilmek erkeklerin büyük başarılarından biridir.
* Araba kullanmakta, park etmekte ve yön bulmakta genellikle iyidirler.
* Her şeyi bildiklerini zannetmekte onlardan iyisi yoktur.
* Ego şişkinliğinde bir numaradırlar.
* Özel günleri unutmakta uzmandırlar.
* Bavul taşımakta, gece eve bırakmakta, hesap ödemekte erkeklerden iyisi yoktur.
* 'Son pişmanlık fayda etmez'e erkeklerden daha iyi örnek yoktur. Gerisi... Offf daha fazla bulamayacağım, kendimi yoramayacağım. Laf aramızda bu kadarı bile erkek kısmına yeter.

ALINTI ; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cok


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kırmızı Giyen Kadınlar Dikkat Liaaa Ah Kadınlar 1 25 Nisan 2012 19:05
Ev Hanımlarına Dikkat Edin Beyler Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 0 16 Şubat 2012 15:49
Beyler Dikkat Fake Yemeyin Xaereo Güvenlik Açıkları 0 12 Aralık 2005 19:25