IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Temmuz 2010, 16:12   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Uyku Stilinden Karakterlerini Çözün




YAN

Kişilik profili: En sık rastlanılan pozisyon. Bu şekilde yatarken horlayan erkekler rahat oldukları kadar uzlaşması kolay insanlardır da. Dr Dunkell yan yatmanın en esnek pozisyonlardan biri olduğunu söylüyor ve hem sağa hem sol tarara yatan erkeklerin sırtüstü pozisyonda da rahat ettiğini ekliyor.

Bacaklarını cenin pozisyonunda karnına çekmesi onun ne kadar duygusal ve rahatlık arayan bir erkek olduğunu gösterir. Ayrıca bu şekilde vücuda rahatlatıcı sinyaller gönderilir.


YÜZÜSTÜ


Kişilik profili: Bu erkek kontrolü elinde tutmaktan hoşlanıyor. 'Uyuma Pozisyonları: Vücudun Gece Dili' (Sleep Positions: The Night Language of the Body) kitabının yazarı Dr. Samuel Dunkell "Uyuyor olsa da kontrol etme beklentisi hiçbir zaman kaybolmaz. Yatağı tüm vücuduyla kaplaması bulunduğu yeri kontrol altında tutmak istemesinden kaynaklanır" diyor.

Bu duruş aynı sebeplerden dolayı onun iradesinin ne kadar güçlü olduğunu da gösterir. 'Başarının İşaretleri: Vücut Dilini Okuma Rehberi' (Success Signa A Guide to Reading Body Language) kitabının yazarı Patti Wood ise "Bu erkekler genelde hedefe kilitlenmiş bir şekilde hareket ederler" diye ekliyor.


SIRTÜSTÜ

Kişilik profili: Vücudunu bu şekilde açık tutması kendine olan güveninin ve iyimserliğinin işaretidir. Wood'a göre bu yatış pozisyonuyla vücudunun hassas noktalarını ortaya çıkartarak bilinçaltından kendisine ne kadar güvendiğinin sinyallerini yolluyor.

Kollarını ve ellerini nereye koyduğuna dikkat edin. Kral pozisyonu olarak bilinen kollarını başının arkasına koyma pozisyonu ise kibirli bir kişiliğe işaret edebilir. Dr. Dunkell "Sırtüstü uyuyan insanlar genelde çok sosyaldirler ve hep ilgi odağı olmak isterler" diyor ve ekliyor: "Dolayısıyla bu şekilde uyumasının arkasında kendisini ön planda tutma çabası vardır."

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çözün, erkeklerin, karakterlerini, stilinden, uyku


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GTA Online karakterlerini yeni nesle taşımak isteyenlere kötü sürpriz Deep Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Kasım 2014 13:23
// karakterlerini engellemek? paLe Unreal IRCd 2 29 Eylül 2008 14:47
Çözün ßakalım.. SweetLand Komedi ve Mizah 4 05 Nisan 2008 20:05