IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Kasım 2011, 18:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Şüphelenmesi Gereken Noktalar!




Sizi korkutan gerçekler... Sevgiliniz eski bir erkek arkadaşı ile çok fazla zaman mı geçiriyor? Ya da yakın ama çok yakışıklı iş arkadaşlarıyla tüm gün beraber olması mı?
Sevgilinizin üzerinde aşırı korumacı olmanız doğal. Erkeğin doğası gereği böyle davranması normal birşey paniklemeyin. Yoksa aşırı şüpheci olmanız aklınızın bir yanılması mı? Bunları aşmak için daha somut veriler ise aşağıdaki listede:
Korkulması gereken erkek tipleri ise şöyle:


1-Ex arkadaşı

Kimdir?


Sevgilinizle daha önce çıkmış olan ve ilşkilerini arkadaş kalma vaadiyle bitirmiş olan erkek. Tehlike ilk noktada sizden daha önce yaşanmış bir ilişkileri olduğu için bir geçmişleri olmuş olması.

Şüphelenmeli misiniz?

Evet. İnsanlar geçmiş yaşanmışlara pembe gözlüklerle tekrardan bakmaya, ilişkilerinin neden yürümediğini sorgulamaya başladıkları an tehlike çanları çalmaya başlamış demektir. Harekete geçmeden önce ilişkilerinin gidişatını dikkatli incelemek gerekiyor.


2- Eski bir arkadaş

Kimdir?


Sevgilinizin liseden beri tanıdığı yada aynı mahallede büyümüş biri, aile dostunun çocukları olarak uzun zamandır tanışıklıkları olan biri. Birlikte uzun zaman geçirdikleri için sizle paylaştıklarından daha fazla hatıraları olacaktır.

Şüphelenmeli misiniz?

Hayır. Geçmiş hatıraları fazlada olsa eğer yakınlık dereceleri sizi rahatsız etmeyecek kadar az ise sorun kendiliğinden halloldu demektir. Bu kadar zaman birbirlerini tanıyıp birlikte olmadılarsa sevgi ilişkisi anlamında uyuşmuyorlar demektir. Romantik bir kanıt bulmadıktan sonra sorun yok.

3-Yeni birisi

Kimdir?


Bir aktivite, gece veya arkadaş çevresi tarafından tanışılmış biri veya internet olabilir. Sevgilinizin hayatına sonradan giren erkekler sizi her zaman rahatsız hissetirecektir.

Şüphelenmeli misiniz?

Evet. Hal ve hareketlerini gözlemleyin yakın davranıyor mu?, birlikte çok zaman mı geçiriyorlar?, dışarı çıkıyorlar mı? Bu gibi sorular önemli. Eğer evet ise yeni gelen erkeğin hedefe kilitlendiği söylenebilir. Dikkatli olun!


4-İş arkadaşı

Kimdir?


Birlikte geçirilen öğlen yemekleri, tam bir işgünü ve mesai saatleri dışındaki iş ile ilgili aktiviteler yapılan kişi.

Şüphelenmeli misiniz?

Evet. İkili başlayan bu ilişki tüm gün yanyana oturmaları sizi korkutmasın ama işte geçirilen ve aralarda paylaşılanlar sizi korkutabilir. Birkaç işarkadaşından şüpheleneceğinize birine yönelmeniz gerek. O kişiyle zamanını çok mu geçiriyor, telefonda nasıllar bunu belirlemek gerekli. Ondan nasıl bahsettiğide önemli tabiiki.


5- Gay arkadaş

Kimdir?

Dedikodu, alışveriş ve yemek yapmak gibi konuları paylaşırlar.

Şüphelenmeli misiniz?

Hayır. Birlikte geçirdikleri zamanlar yüzünden öfkenize yenik düşmeyin. Sizin sevgilinizi kapmasından çok onların birlikte oldukları vakitleri daraltmanız gerekmekte. Beğenseniz de beğenmeseniz de kadınlar gay arkadaşları sever.


6- Öğretmeni

Yoga, tenis, fitness, resim, heykel, müzik herhangi bir meslek dalından öğreten kişi hocası olabilir. Özelliklede tekil olan dersler tehlikeli.

Şüphelenmeli misiniz?

Evet. Hocalarının kibar ve nazik olduklarını kendileri ile ilgilenmelerini sevdiklerini farketmeleri halinde iş tehlikeli bir boyuta taşınıyor demektir. Özel dersler aklınıza geldikçe şüphelenmeniz artacaktır.

Gözlerinizi açın!

Ne tip erkekler sevgilinizle aranıza girebilir az çok örnekleri yukarıda. Kıskançlık için etrafınızı gözlemleyin.

__________________
Lucifer dediler bana, kötülüğü anlatmak için. Halbuki, ışık ve güzelliği anlatırdı Lucifer. Ben kötüyüm bu düzen için; ama değilim asla kötülük.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeklerin, gereken, noktalar, şüphelenmesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin yaptırması gereken testler Ecrin Erkek Sağlığı 0 23 Ekim 2011 12:26
Ailelerin Çocukları İle İlgili Dikkat Etmesi Gereken Noktalar pyracantha Aile Evlilik ve Çocuklar 0 18 Haziran 2010 16:23
Erkeklerin Bırakması Gereken Alışkanlıklar pyracantha Ah Erkekler 1 24 Mayıs 2010 23:15
Erkeklerin Şüphelenmesi Gereken Noktalar YapraK Ah Erkekler 0 14 Eylül 2009 05:10