IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mayıs 2012, 18:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aşk Yalanları





Erkeklerin kadınlara söylediği yalanlar ve aşk ile sekse olan farklı yaklaşımları üzerine gerçekler!

Yeni yayımlanmış bir kitap, kadınlar, erkekler ve ilişkiler ile ilgili şaşırtıcı olan ve tabii olmayan bazı gerçekleri açığa çıkardı. Soru sorulan kadınların %75’i partnerlerinin kendilerine asla yalan söylemeyeceğini bildirseler de, ankete katılan erkeklerin %85’i geçmiş ilişkilerinde yalan söylediklerini itiraf ettiler.

Yalan1: Seni asla aldatmam
Böyle diyen bir erkek, Angelina Jolie çırılçıplak ayaklarına kapandığında, mutlaka bir an durup düşünecektir. Bu, partnerini aldatacağı anlamına kesinlikle gelmez. Ancak, araştırmalar seçenekleri düşüneceğini göstermektedir.

Yalan 2: Arkadaşlarınla birlikte olmayı asla düşünmedim
Özellikle spor bir body giymiş, büyük göğüslü arkadaşınla! Bunu söyleyen erkek, bu durum hoşunuza gitsede gitmesede, muhtemelen bunu düşünmüştür. Elbette düşünmüş olması bunu gerçekleştireceği anlamına da gelmemektedir.

Yalan 3: O tip şeylerle hiç işim olmaz
Erkekler genelde kadınların iğrenç buldukları seks pozisyonları, ----- film alıp almadığı ya da striptiz klübüne gidip gitmediği gibi konularda kendilerine soru sorduklarında böyle cevap verirler. Gerçek ise tam da “bu tip şeylerle” işi olduğu ya da bir kez dahi olsa denemek istediğidir.

Yalan 4: Sana asla yalan söylemem
Bir tartışmanın yaşanmasını ya da gözyaşlarının akmasını engellemek için size böyle söyleyecektir. Eğer bu söylediğine inanmazsanız, gerçeği kaldıramıyacağınızı düşündüğü için size yalan söylediğini ileri sürecektir. Bu yazıyı okuyan bir erkek yazılanların doğru olmadığını iddia edebilir. Fakat yapılan araştırmalar nedense! bize tam tersini söylüyor. Erkeklerin bir çoğu kendi aralarında söylenen yalanları maruz görürler, kadınlara gelince erkekler sizi mutlu edeceğini düşündükleri şeyleri söylerler.

Erkekler neden hiç tanımadıkları kadınlarla birlikte olabilirler?

Erkekler kadınların hiç anlamadığı birşeyi yapabiliyorlar; tanımadıkları hatta gerçekten hoşlanmadıkları kadınlarla bile seks! Arkadaşlarına hava atmak istemedikleri sürece de bundan bahsetmezler bile. Partnerini aldatan bir erkeğe bunu neden yaptığı sorulduğunda, “yalnızca seks” olduğunu iddia eder ve muhtemelen de doğruyu söylüyordur. Erkek beyni seksi, basit bir eylem olarak sınıflandırır. Bir kadınsa bu soruya verilen böyle bir cevaba inanamaz. Araştırmalar kadın beyninde seksin ve aşkın yer değiştirdiğini ve birinin, bir diğerinin sonucu olarak yaşandığını göstermektedir. Bir araştırmacı, bir kadın için nadiren “seksin sadece seks” olduğunu söylemektedir. Kadınlar için seks, duygu kaynaklı olmalıdır. Eğer değilse, büyük ihtimalle özgüvenini yükseltmek için seks yapmıştır. Kadın, fiziksel ihtiyaçtan seks yapma arzusu taşıdığında bile, uygun partnerde olması gerekenler listesindeki özelliklere sahip bir erkekle birlikte olma arayışı içine girer.

Elli yaş üstü erkekler neden slip mayo giyerler?

Nasıl göründüğüne aldırmayan erkekler, kadınlar için her zaman bir muamma olmuştur. Biz kadınların birçoğu midemizi içeri çekerek etrafta dolaşmanın uzmanıyken, neredeyse dokuz aylık hamile kadın görüntüsünde olan bir erkeğin odanın diğer ucunda durup bir kadını süzmesi hiç de olan dışı değildir. Ya da göbekli orta yaş üstü bir erkek, üzerinde minicik bir slip mayoyla, plajda bir kadına rahatça kur yapabilir. Erkekler, sevgili adaylarının arasında, kendilerine en uygun olanı seçerken, görünüme önem verir, kendilerinin nasıl göründüklerine değil... Onlar maddi olanaklarına bağlı olarak değerlendirildiklerinin farkındadırlar.

Bunu, İngiltere’deki Newcastle Üniversitesi’nden bir psikiyatristin yaptığı araştırmanın sonuçları da kanıtlamakta; kadınların seksden aldıkları zevk partnerlerinin banka hesabının büyüklüğüne doğrudan bağlı. Bir başka psikoloji profesörü 37 farklı kültürden gelen kadınların kendilerinden yaşça büyük erkeklerden hoşlandığını bulmuş. Çünkü, erkek yaşça ne kadar büyük olursa sahip olduğu maddi imkanlar ve toplumdaki statüsü o kadar iyi olur. Aşk oyununda kadınlar, genç ve zinde görünmek için makyaj yapmak zorundayken, bir erkek ise büyük göbeğini ve seyrek gri saçlarını telafi etmek için sadece parlak renkli bir arabaya ve pahalı bir saate ihtiyaç duyar.

Kadınlar neden kendilerini güldüren erkekleri çekici bulurlar?

Kadınlara çekici gelen şeyler üstüne yapılan araştırmalarda ilk sırada “espri yeteneğine sahip” bir erkek gelmektedir. Bir kadın güldüğünde beyin, kendini iyi hissettiren endorfin hormonu salgılama talimatı verir. Stres hormonlarındaki düşüş ise sağlığa faydalıdır ve gülmek de buna neden olur. Sonuç olarak kadın, bilinç altında kendini güldüren erkeğin sağlığına da iyi geldiğini bilir.

Her tür ilişkinin temelinde saygı ve güven yattığı söylenir. Bu konuda ne düşünürseniz düşünün, potensiyel bir partnerin sözleri ve kişinin ihtiyaçları, söz konusu kişinin uzun soluklu bir ilişki için uygun aday olup olmadığına karar vermede etkili olabilir.

alıntı


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aşk, baş, yalanları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Anneci erkeklerle nasıl baş edilir? Ezgi Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Aralık 2011 23:20
Alkolün esir aldığı erkeklerle nasıl başedilir? Ezgi Ah Erkekler 0 03 Aralık 2011 10:42
Korkularla nasıl baş edilir? Süslü Ruh Sağlığı 1 17 Mart 2009 02:51