IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Ağustos 2012, 13:25   #1
Çevrimdışı
Sue
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkek aşk için mi aldatır, seks için mi?




Erkek aşk için mi aldatır, seks için mi?
Erkekler neden aldatır? Aldatılan kadınların günahı ne? Ali ve Zeynep cephesinden bir göz atalım.

Erkek yazıyor

Erkeğin aldatması için bir bahaneye ihtiyacı yoktur. Aşk, seks, depresyon, alkol, tufaya düşme, bir anlık boşluk, kızgınlık, ego, iddia, (yüzlerce sıralayabilirim) anlayacağınız libidosu tavan yaptıktan sonra aldatmak için her şey onun için bir sebebtir. Ammaaaaaaa, aldatmaması için tek bir sebebe ihtiyacı vardır. O sebepte birlikte olduğu kadındır. Şunu hiçbir zaman unutmayın ki; aldatan erkek yoktur, aldatılan kadın vardır. (Burası bitirmek için en süper yer ama bunu açmalıyım sanırım.)

Aldatılmamak için yapmanız gereken onu adım adım takip edip, kıskançlık krizlerine girmeniz, her kadından şüphelenmeniz değil. Bunlar sizi hiç kurtarmayacağı gibi onun aldatma konusunda kendini geliştirmiş usta biri haline gelmesine sebep olur. Aldatılmamak için her şeyden önce bencilliği biraz geride bırakmalı ve mutlu edebilicek biriyle birlikte olmalı ya da birlikte olduğu kişiyi mutlu etmeye çabalamalı herkes. Bilindiği üzere ilişkide mutlu olmak diye bir şey yoktur, mutlu etmek vardır. O mutluluk birlikte olduğunuz kişinin yaşattıklarının sonucudur ve sizin ona tabiki. Mutlu olmayan bir erkek hiç sanımıyorum kadınını mutlu etsin ve sadık olabilsin. Sadakatin en temel şartı ilişkideki mutluluktur Nokta.

Kafanızdaki muhtemel sorulara cevaplar:

"Ne yani, geyşa mı olalım?"
(Sokakta hanımefendi, mutfakta aşçı, yatakta o..... isteyen erkek sayısı az değildir. )

"Benim yapım bu klişelere uygun değil!"
(O zaman birlikte olduğun erkeğin bu yapına bayıldığından emin ol. )

"Eeeee, peki ya aşkımız?"
(Biter, başkası daha iyi bir aşkla gelir. )

"Bence bu ancak sığ bir erkeğin söleyeceği şeyler."
(Aldatan profesör yoktur sanıyorsun değil mi? )

"Benim kadar güzel bir kadını asla aldatmaz bir kere."
(Elizabeth Hurley'den başlarım saymaya.)

"O da uçkuruna sahip olsun, ne var?"
(Ah keşke o zavallının böyle bir yetisi olsa.)

"Peki, ya bana olan saygısı?"
(Diplomat olsa işe yaramaz.)

"Çok mutuyduk ama yinede aldattı beni --------."
)Ya sen mutlu olduğunuzu sanıyormuşsun ya da dediğin gibi --------miş.)

Kadın yazıyor:

Ben nereden bileyim? Sorsan doğruyu mu söylecekler? Alın ben bu yazıyı yazmadan sordum birkaçına, üstelik ayrı ayrı ortamlarda... Her seferinde tartışma çıktı. Seks diyenle aşk diyen üstüne yetmeyip daha farklı sebepler sıralayanlar da çıkıp hummalı bir tartışmaya girdiler. Herkesin söyleyecek ne çok şeyi varmış, ortalık hepten karıştı.

En güzeli, bir tanesinin söylediği "Erkek önce aldatır sonra kılıfını düşünür"dü.
Bu yorumla beraber merakımı ve sorularımı bitirdim. Bir tek aralarında evli olanlara "Nereden biliyorsunuz?" sorum kalmıştı ama cevabını dinlemeye yüreğim yoktu. Benden erkekler neden aldatır onu anlatmamı bekliyorsunuz? Sizce neden aldattıkları çok önemli mi? Yani nedenlerini bilirsek bu aldatılma durumuna hiç bir zaman düşmez miyiz? Tabi ki düşeriz. Ayrıca hepimiz biliyoruz aslında neden aldattıklarını. Nasıl mı? Kendimize değil de arkadaşımızın başına geldiğinde tüm bildiklerimiz çıkıyor birer birer. " Ay çok eziyordu onu, sürekli azar" " Çok bakımsızdı bizimki de bırakmıştı kendini" "Çok çalışıyordu geç saatlere kadar ofiste, bence evini, erkeğini ihmal etmeyeceksin" "Çok kıskançtı bunaltıyordu", "Çocuklardan sonra çok kilo aldı, veremedi bir türlü" ... Başkasına olunca biliyoruz kendimize olunca soruyoruz. İnsan en çok ve en güzel kendini aldatıyor.

Biz kadınlar sevince bildiğimizi unuturuz ,çok sevildiğimizde ise; en büyük hatayı en baştan yaparız " varsaymak". Alın size canlı bir örnek: Geçenlerde bir cafede yan masadaki 24-25 yaşlarındaki kız aynen şöyle diyordu diğer kız arkadaşlarına "Benimki beni aldatmaz, bakmayın bana öyle biliyorum, hepsi aldatır ama benimkini iyi tanıyorum o yapmaz, ona gore değil yani" Kıza elimdeki peçeteyi uzatıp: "Al bunu sakla gün gelecek sana çok lazım olacak" diyesim geldi.

Neden aldattıklarını bulmak zor değil yukarıdaki sebepler yetmediyse Ali'nin yazısını okuyun o da kesmezse gidin kime isterseniz sorun, biri mutlaka söyler elinizde adresi olan bir yeri bulmak gibi bu iş. Asıl önemli olan ,bir kadının aldatılma sonrası duygusal olarak yaşadığı dönemlerdir. Bu olayın bıraktığı kalıcı etkileri erkeğe göre farklıdır, daha çok acıtır diyemeyeceğim ama kadının kendini daha çok yıpratmasına kesin sebep olur. Yıpranan kadın çabuk yaşlanır, yıpranan kadının içi doludur. Yaşadıkları ile doludur tecrübe kazanmıştır, asla unutmaz. Duygusal olarak doludur, zor güvenir nerede patlayacağı hiç belli olmaz .
Eee ne yapacagız diyorsanız ? Beraber olacağınız adamı rastgele seçmeyeceksiniz dürüst olanından yana duracaksınız! Şimdi vardı da biz mi görmedik? demeyin görmemiş olabilirsiniz bu nasıl baktığımız ile ilgili çünkü.

Bir hırsız ile çıkar mısınız? Peki, bir yalancının yalanını fark etmeniz ne kadar sürer? Sebebi her ne olursa olsun bir erkek aldatıyorsa bu, o erkeğin "dürüst"'lük erdeminin kendisinde olmadığını gösterir. Çünkü dürüst olmayan bir insan, bugün size, yarın çalışanlarına, sonra çocuklarınıza ve inanın gün gelir sizi aldattığı 'o kadın'a da aynı acıyı yaşatabilir.

Erkeklere gelince, siz çok laf sevmezsiniz: Aldatmayın kadınları! Sebebiniz varsın seks olsun varsın aşk. Düzgün bırakın arkanızdaki kadını, o yatağı toplamadan o evi havalandırmadan çıkmayın sokağa... Ne kadınlar var... Dayanamadınız aldattınız ise o zaman Rafet El Roman'ın bir şarkısının içindeki "Her şeyin bedeli var, ihanetin en ağır" sözlerinde ki o bedeli ödemeye hazır olun!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 05 Ağustos 2012, 13:40   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Erkek aşk için mi aldatır, seks için mi?




Seks için aldatır ondan Sonra aşık olur olay kapanır ama ilk hedef Seks içindir...

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Parayı Hayatınızın Her karesinde bulabilirsiniz ama Dostu Her zaman bulamazsınız.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
aldatır, aşk, erkek, için, mi, seks


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sevgili için seks bombası! Kalemzede Esrarengiz Olaylar 0 16 Haziran 2012 09:35
"Karıma grup seks için erkek buldum, beni dışladı" Soul Haber Arşivi 24 02 Haziran 2011 02:08
Erkek neden aldatır Nur Ah Erkekler 8 29 Kasım 2010 18:25