IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2013, 15:43   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Onun için Vazgeçilmez Ol




Doğru zamanda söylenmiş bir kaç cümleyle onun kalbini çalabilirsiniz.

Etkili cümle 1
“Sanırım büyük bir hata yaptım ve şu an senin fikrine ihtiyacım var.”
İster en yakın arkadaşınıza karşı bir hata yapmış olun isterseniz de ofisteki sunumunuz tam anlamıyla bir fiyaskoyla sonuçlanmış olsun, onun kalbini çalmanın sırrı açık: İtiraf edin! Hataları itiraf etmek sizi oldukça hassas ve kırılgan gösterir ve bu da bir kadının sizi kollarına alacağı bir zemin hazırlar. Dahası bu durumu onunla paylaşıyor olmanız, fikirlerine değer verdiğinizi de göstereceği için ekstra bir puan daha kazanmış olursunuz. Sonuç olarak şefkat ve güvenden oluşan bu kombinasyon yatak odasının kapısını sonuna kadar açabilecek sihirli bir anahtardır.

Etkili cümle 2
“Hafta sonu, Greenpeace’in ‘Nükleer Enerjiye Hayır’ gösterisine katılacağım.”
Tamam, sizden kendinizi Boğaziçi Köprüsü’ne zincirleyecek kadar aktivist olmanızı beklemiyoruz. Fakat en azından hayvan barınaklarını ziyaret edebilir ya da sosyal yardım kuruluşlarına bağışta bulunabilirsiniz. Zira başka insanlar ya da çevreniz için yaptığınız aktiviteler sizi iki sebepten dolayı daha da séksi hale getirecektir. Öncelikle başkaları için fedakârlık yapmak gerektiğinde kendi ihtiyaçlarınızı bir kenara koyabileceğinizi göstermiş olursunuz ki bu, ona da çok özen göstereceğiniz anlamına gelir. İkincisi de sizin kadar iyi biri olabilmek için tüm gücüyle hayatınıza dâhil olmaya çalışacaktır. Bu da tam istediğiniz şey değil mi?

Etkili cümle 3
“Önümüzdeki beş yıl içinde başarmak istediğim hedeflerim var.”
Biliyoruz kendinizi bir iş görüşmesi yapıyormuş gibi hissedeceksiniz. Ne var ki kendinizi uzun vadede nerede gördüğünüzü anlatmak işe alınmanız kadar, kadınları elde etmenizi de sağlar. Zira kadınlar gelecekleriyle ilgili ‘nasılsa yolumu bulurum’ tavrı takınan erkelere karşı tüm saygısını kaybeder. Bu hedefsiz erkekler ona lise günlerindeki ergen çocukları hatırlatır. Onunsa tek istediği gerçekçi ve net hedefleri olan yetişkin bir erkekle karşı karşıya olduğunu bilmektir.

Etkili cümle 4
“Akşam yeğenimin müsameresini izlemeye gideceğim.”
Bir kadını başarılı bir erkekten daha çok etkileyen bir şey varsa, o da ailesini her şeyin üstünde tutan erkektir. Özellikle de bu aile mensubu ufak bir çocuksa... Aklında hemen geleceğe dair bir pencere açılır ve sizi şefkatli ve çocuklarıyla ilgilenen bir baba olarak hayal eder. Bu hayaller onu tam bir sevgi kelebeğine çevirmeye yeter de artar bile.

Etkili cümle 5
“Heyecanlandığında hep saçlarınla oynamaya başlıyorsun.”
Yakınlaşmaya başladığınızda bir sonraki adımı atmadan önce ona yeteri kadar değer verip vermediğinizi kanıtlamanızı isteyecektir. Bu testi geçmek için yaptığı ufak şeylere dikkat edin. Hangi çikolatayı seviyor, en sevdiği film hangisi, sevindiğinde ve üzüldüğünde nasıl tepki veriyor. Ardından değer verdiğinizi doğru bir cümle, hediye ya da hareketle (mesela üzgün olduğu bir gün çikolata alarak) ona gösterin.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
vazgecilmez


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onun için ağlıyorum.. yoSun İslamiyet 0 23 Ocak 2011 22:58
Bacaklarına güvenenler için yazın vazgeçilmez kıyafetlerinden olan şortlar Ein Ah Kadınlar 1 18 Haziran 2010 05:46