IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Haziran 2014, 17:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerde kilo sorununa çözüm




Erkeklerde kilo sorununa çözüm

Görselliğin önemsendiği günümüzde erkekler de dış görünüşlerine daha fazla özen gösteriyor. Erkekler açısından estetik anlamda en çok rahatsızlık yaratan noktalardan biri özellikle göbek bölgelerinde biriken yağlar.

Daha çok göbek, sırt, bel ve göğüs bölgelerinde birikerek rahatsızlık ve şikâyet konusu haline gelen yağlanmaların spora ve diyete dirençli olabildiğini belirten Estetik ve Plastik Cerrah Doç. Dr. Tayfun Türkaslan’a göre, erkekleri bölgesel yağlanmalardan kalıcı şekilde ve kısa zamanda kurtarabilecek yöntemlerden biri de lazer lipoliz.

Fazla kilolarından dolayı mutsuz olan ve bu kilolardan kurtularak fit bir görünüme kavuşmak isteyen erkeklerin yaklaşık bir saat içinde vücutlarıyla barışık hale gelebileceğini söyleyen Doç. Türkaslan, konuyla ilgili sık sorulan soruları yanıtladı:

Erkekler, ne tür yağlanmalardan şikâyet ediyor?
Erkekler artık fit ve şekilli bir vücuda sahip olmak istiyor. Orta yaşla birlikte metobolizma yavaşladığı için özellikle bel, göbek, sırt bölgelerinde alınan kiloları, dirençli yağ hücreleri nedeniyle veremeyen erkekler vücutlarıyla barışık olmaktan uzaklaşıyor. Bazen diyet ve spor da yeterince etkili olmayabiliyor. İnatçı yağlarından lazer lipoliz ile kurtulmak isteyen erkek hastalarımız, kadınlar kadar hassas davranıyor. Bu yönteme başvuran erkek hastalarımız, işlem öncesinde titiz bir araştırma yapıyor. Hızlı ve etkili sonuç almak istiyorlar. Bazen kadınlardan daha titiz davranıyor ve sorguluyorlar. Hızlı iyileşme, uzun yıllar kalıcı olması, iyileşme sürecinde şişlik ve morluğun çok hafif olması, çabuk işe dönme gibi avantajları nedeniyle lazer lipoliz ile vücut şekillendirmeyi tercih ediyorlar.


Yöntemin ne gibi avantajları var?
Erkek, sosyal hayatın daha çok içinde olma ihtiyacı duyar. Lazer lipolizin tek seansta sonuç vermesi ve kısa zamanda iyileşme özelliği, erkeklerin kısa zamanda iş ve sosyal yaşamına dönmesine imkân veriyor. İşlemden sonraki 2. gün hasta işine dönebilir. Ayrıca beslenme ve yaşam tarzına dikkat edildiğinde parçalanıp yok edilen yağlar, bir daha yeniden ortaya çıkmaz. Bu yöntemle fazla yağlar dışarı alınmaz, vücut tarafından emilip yok edilir. Bir diğer faydası da doğal kalojen üretimini arttırarak yağ hücreleri parçalanan bölgedeki sarkmış cilt dokusunu sıkılaştırma özelliğidir. Ayrıca bir germe işlemine ihtiyaç duyulmaz.

Lazer lipoliz cerrahi bir işlem mi?
Lazer lipoliz yöntemi vücudun şekillendirmesi amacıyla uygulanan, cerrahi olmayan, Amerikan FDA onaylı ve güvenilir lazer cihazlarıyla gerçekleştirilen bir yöntemdir. Bu yöntem esas olarak vücut şekillendirmek için yapılmaktadır. Son yıllarda kadınlar kadar erkeklerin de lokalize yağlardan kurtulmak için başvurduğu bu yöntemde, güçlü lazer ışınlarıyla hücreler parçalanarak vücut tarafından emilmesi ve yok edilmesi sağlanmaktadır. Hassas özelliği sayesinde vücudun her yerinde biriken yağları ortadan kaldırmak için rahatlıkla kullanılabilmektedir.

Erkekler yağlarından ne kadar sürede kurtuluyor?
Bölgesel yağlanmanın boyutlarına göre 15 dakika ile 60 dakika arasında değişmektedir. Günübirlik bir işlem. Lazer lipoliz yönteminde narkoz gerekmez. İşlem yapılacak bölgeyi uyuşturuyoruz. Milimetrik küçük kesilerden ultra incelikteki kanüllerle fazla yağ hücrelerine güçlü lazer ışınları göndererek parçalıyoruz. Dışarı çıkarmıyoruz. Vücut eriyen yağ hücrelerini zamanla yok ediyor. Hücreler patlatıldığı için bir daha oluşmuyor. Dikiş gerektirmiyor. Uygulama sırasında hemen hiç kanama olmuyor. Şişlik, morluk çok az görünüyor. Korse kullanımı lazer liposuctiondaki gibi 1 ay değil, 1 haftadır. Tam iyileşme 1.5 ayı buluyor. Eğer deri gevşemiş ve sarkmışsa, lazer lipoliz işlemi sonrasında cilt gergin bir görünüme kavuşuyor. Erkekler de artık inatçı yağ hücrelerine uzun yıllar 'elveda' diyerek şekilli bir vücuda kavuşuyor.

__________________




 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çözüm, erkeklerde, kilo, sorununa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HDD Açılmama Sorununa Çözüm! SeckiN Bilgisayar Donanımı 0 16 Eylül 2013 21:22
Bebeklerde Gaz Sorununa Bitkisel Çözüm Zen Aile Evlilik ve Çocuklar 0 25 Şubat 2013 20:35
13 saç sorununa 13 ayrı çözüm Lady Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 21 Temmuz 2012 23:13
13 Saç Sorununa 13 Pratik Çözüm YapraK Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 19 Eylül 2009 04:26