IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Haziran 2014, 18:30   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Kavgada Susup Geri Çekilmelerinin Nedenleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bir kavganın ortasında erkek arkadaşınızın susup konuyu kapatmaya çalışması son derece sinir bozucudur ama bunun mantıklı bir nedeni var.

Erkekler neden kavganın ortasında susarlar?

Onlar kadın değiller
Kadınlar, erkeklerden daha çok sözlü iletişime ihtiyaç duyarlar. Erkeklerse duygularını hareketleriyle belirtmeyi tercih ederler. Erkek arkadaşınızın susup kendisini kapatmasını istemiyorsanız ona uzun konuşmalar yapmak yerine kısa notlar halinde şikayetlerinizi söylemeyi deneyin.

Yavaş algılarlar

Erkekler kadınlar kadar hızlı düşünüp hareket edemezler. Bu nedenle tartışılan şeyi düşünmeye ve hazmetmeye ihtiyaçları vardır. Duygularınızı söyledikten sonra ona düşünmesi için biraz zaman verin. O, daha sonra size konu ile ilgili geri dönecektir.

Limitine ulaşmıştır

Kadınların çoğu erkeklerden daha iyi kavga ederler. Kavga etmenin erkekler üzerindeki fiziksel etkileri kadınlarınkinden daha fazladır. Erkek arkadaşınız ya da eşiniz nabzı hızlandığı ve kan basıncı arttığı için belli bir yere kadar dayanabilecek ve sonra limitine ulaşınca da kendisini geri çekecektir. Fazla dramatik olmadan kavga etmenin bir yolunu bulabilirseniz erkek arkadaşınızın ya da eşinizin kendini geri çekip susmasını engelleyebilirsiniz.

Kendilerine saldırıldığını hissederler

Pek çok erkeğin kavgada susmasının nedeni kendisini saldırıya uğramış hissetmesidir. Bu nedenle de söyleyeceklerinin zaten dinlenmeyeceğini düşünürler ve konuyu kendi açılarından anlatma gereği duymazlar. Bundan kaçınmak için, kavga sırasında sakin kalmalı ve ona da fikrini söyleyecek bir zaman vermelisiniz. Bu, onunla aynı fikirde olacaksınız demek değildir ama ona açıklama fırsatı vermek adil olacaktır.

Kırılmıştır


Pek çok erkek duyguları incindiği için susmayı tercih eder. Her ne kadar güçlü ve sert görünseler de erkeklerin de ego ve hisleri vardır. Bunu biz kadınlar zaman zaman unuturuz ve kavganın sonunda karşımızdaki erkeği duygularını incitmiş şekilde bırakırız.

Saygısızlığa uğramış hissederler

Bir erkek için saygı çok önemlidir. Tıpkı bizim için olduğu kadar onları için de sevilmek önemlidir. Erkek arkadaşınızla konuşurken ya da kavga ederken saygıyı elden bırakmazsanız kendini geri çekme ihtimali de azalacaktır. Unutmayın, kavganın amacı ortak bir noktada buluşmaktır.

Sizi koruyordur

Pek çok erkek kavga sırasında susmayı tercih eder çünkü sabrı bitmiştir ve ağzını açarsa sizi üzecek ve kıracak bir şey söyleyeceğinden korkar. Bu, erkeklerin hayatlarındaki kadını koruma yöntemlerinden biridir. Erkekler, sinirden patlama noktasına geldiklerinde, sakinleşene kadar, susmayı tercih ederler.

Tartışmak tabii ki ilişkinin güçlenmesi için çok önemlidir ama size tavsiyemiz karşınızdakini kırmamak için bu tartışmayı kavgaya dönüştürmeyin!

istanbella

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
Çekilmelerinin, erkeklerin, geri, kavgada, nedenleri, susup


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Kadınları Terketme Nedenleri.. Estela Ah Kadınlar 0 21 Temmuz 2013 17:51
Erkeklerin İhanet Etme Nedenleri Sue Ah Erkekler 0 04 Temmuz 2012 20:06
Susup yaralarımla oynuyorum... Candy Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 08 Mayıs 2010 15:53
Erkeklerin Ev İşlerinden Kaçmalarının Nedenleri Süslü Ah Erkekler 0 06 Şubat 2009 10:00