IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lcia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ekim 2014, 20:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bir erkeğin sorunlu olduğu nasıl anlaşılır?





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yanlış kişilerle yaşanan ilişkiler yıpranmamıza sebep oluyor. Özellikle de karşımızda sorunlu bir erkek varsa...

Bazı kadınlar sorunlu erkekleri daha çekici buluyor. Ancak mantıklı düşünüp, sorunlu bir erkekle birlikte gelecek kurmanın ne kadar zor olduğunu kabul etmek gerekiyor. Bir erkeği değiştirmenin imkansızlığını da düşününce, sorunlu erkeklerden uzak durmak şart!

Bu yüzden karşımızdaki erkeğin sorunlu olduğunu anladığımızda yollarımızı ayırmak, kendimize yapabileceğimiz en büyük iyiliklerden biri olur. Tabii bunun için önce karşımızdaki erkeğin sorunlu olduğunu fark etmemiz gerekiyor. İşte bunu fark etmenin yolları...

Sürekli abartılı hikayeler anlatıyorsa

Sürekli olarak inanılmaz başarılarından, mükemmel maceralarından ya da kazandığı büyük paralardan bahseden bir adamla karşı karşıyaysanız, sorunlu biriyle birlikte olduğunuzu düşünmeniz normal. Sürekli olarak kendini öven ve takdir bekleyen bir adam ne kadar çekilmez olur. Bu gerçeği bir yana bıraksak bile, biraz dikkat ettiğinizde bu abartılı hikayeler arasındaki tutarsızlıkları da fark edebilirsiniz. Kendini olduğundan farklı gösterme çabasında olan ve bunun için yalan söyleyen bir erkeğin ne kadar sorunlu olduğunu söylememize bile gerek yok.

İlişkinizi kısa sürede ciddi bir boyuta taşıdıysa

İlişki için çaba gösteren bir erkek ilk bakışta o kadar da kötü görünmüyor. Hatta genellikle kısa sürede ilişkiyi ciddi bir boyuta taşımak istemesinden, bize ne kadar aşık olduğu sonucunu çıkarırız. Ancak işin aslı biraz daha farklı. Kısa sürede sizinle evlenmek isteyen bir erkek, daha sizi tanımadan böyle bir karar veriyorsa ve bu ilişkinin geleceği için hiç de iyi değil. Unutmayın, birbirinizi tanımadan ilişkinizin ciddi bir boyuta taşınması, size hızlı yaşanmış kısa bir ilişkiden başka bir şey kazandırmaz.

Hata yaptığını asla kabul etmiyorsa

Herhangi bir konuda hata yapmış olmaya ya da bir başkasının, özellikle de sizin, herhangi bir şeyi ondan iyi bilmenize asla tahammül edemezler. Yaptıkları her hata için birbirinden saçma bahaneler üretirler ve asla özür dilemezler. Eğer karşınızda böyle bir adam varsa yapacağınız en doğru şey bir an önce uzaklaşmak olur.

Cazibesini sık sık kullanıyorsa

Zaman zaman karşınızdaki erkeğin fazla cazibeli olduğunu düşünüyorsanız, sorunlu bir erkekle karşılaşmış olma ihtimaliniz oldukça yüksek. Sorunlu erkekler genellikle empatiden yoksun kişiliklerini ya da gerçek amaçlarını saklayabilmek için cazibelerini kullanırlar. Cazibeleri onlar için bir maske görevi görür ve gerçek bir yakınlık kurmaktan ne kadar uzak oldukları gerçeğini kapatır. Bu yüzden karşınızda sizi tamamen cazibesiyle etkileyen bir erkek varsa ikinci kez düşünmeniz iyi olur.

Sık sık ortadan kayboluyorsa

Karşınızda haber vermeden ortadan kaybolan, telefonlarını kapatan ve günlerce ulaşamadığınız bir erkek varsa, tekrar ortaya çıktığında oldukça iyi bir bahanesi olacağından emin olabilirsiniz. Hatta bu bahaneler çok sevdiği büyük teyzesinin hasta olması gibi, ona sinirlendiğiniz için kendinizi kötü hissetmenize sebep olacak duygusallıkta olabilir. Tüm bu bahanelerin birer yalan olduğunu anlayana kadar beklemek yerine, en iyisi daha yolun başından dönmek olur.

Seksi bir başarı olarak görüyorsa

Eğer sizinle cinsel ilişkiye girmeyi gerçek bir yakınlık olarak değil de yeteneklerini sergileyebileceği bir olay ve sizin zevk almanızı kendisine ait bir başarı gibi görüyorsa; karşınızda oldukça sorunlu bir erkek olduğundan emin olabilirsiniz. Tavsiyemiz arkanıza bakmadan kaçmanız.

Sanki tüm dünya ona borçluymuş gibi davranıyorsa

Asla bahşiş bırakmayan, yerlere çöp atıp belediye işçilerinin bunu temizlemesi gerektiğini söyleyen bir adamın sorunlu olduğunu düşünmek çok normal. Çünkü bu tip erkekler genel olarak hayatlarındaki başarısızlıkları için kendileri dışında herkesi suçlarlar ve hayattan bir alacakları olduğuna inanırlar. Onun görüşüne göre yaptığı ufak şeyler, başarısız olmasına sebep olan çarpık düzenden bir şekilde intikam alma çabası. Böyle düşünce yapısına sahip birinden uzak durmanızda fayda var.

Kurallar onlar için bir şey ifade etmiyorsa

Sorunlu erkekler hayatlarını haz temelli yaşarlar. Yanlış olan bir şey, eğer onlara kendilerini iyi hissettirecekse ve sonucunda bu yüzden acı çekmeyeceklerse yapmakta hiçbir sakınca görmezler. Çünkü dünyanın bir mücadele alanı olduğunu ve istedikleri şeyi almazlarsa başkasının alacağını düşünürler. Sırf kendi zevki için bilerek yanlış yapan bir adamla birlikte olmayın deriz.

Geçmişinde sürekli iş değişiklikleri varsa

Eğer karşınızdaki erkeğin geçmişinde çok fazla iş değişikliği varsa, sorunlu biri olduğunu düşünmekte haksız değilsiniz. Sürekli iş değiştirmesi, iş yaşamına ayak uydurmada ve kurallara uymada sıkıntı yaşadığını gösterir. İş disiplini olmayabilir ya da sürekli işyerindeki insanlarla sıkıntı yaşıyor olabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Kötü durumdaki canlılara kibar davranmıyorsa

Karşınızdaki erkeği tanımanın en iyi yolu, ona asla faydası dokunmayacak canlılara nasıl davrandığına bakmak. Sorunlu erkekler genelde yolda gördükleri evsizleri, engelli insanları ve hatta sokak hayvanlarını sinir bozucu görürler ya da dalga geçerler. Herhalde hiç kimse empati ve şefkat yoksunu bir insanın sorunlu olmadığını iddia edemez.



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 14 Ekim 2014, 12:39   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir erkeğin sorunlu olduğu nasıl anlaşılır?




Herhalde hiç kimse empati ve şefkat yoksunu bir insanın sorunlu olmadığını iddia edemez.
Olması gerekeni ve/veya olağan şeyleri kabullenmeyen bir insan erkek/kadın fark etmez kesinlikle sorunludur. Psikolojik destek alması için acilen gerekenler yapılmalıdır.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 14 Ekim 2014, 14:24   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir erkeğin sorunlu olduğu nasıl anlaşılır?




bence bi erkeğin sorunlu olduğunu anlamak için uğraşmanıza lüzum yok :a
:feminist smile

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
anlaşılır, bîr, erkeğin, erkek işte, kötü erkek, nasıl, olduğu, sorunlu, sorunlu erkek, sorunlu erkekler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köpeğin Hasta Olduğu Nasıl Anlaşılır ? Zen Hayvanlar Alemi 0 07 Haziran 2014 18:48
Bir İnsanın Felç Geçiriyor Olduğu Nasıl Anlaşılır Zen Sağlık Köşesi 0 21 Şubat 2013 17:06
Yumurtanın Taze veya Bozuk Olduğu Nasıl Anlaşılır Zen Merak Ettikleriniz 0 03 Ocak 2013 17:34
Erkeğin AŞKI Nasıl Anlaşılır ? Süslü Ah Erkekler 1 18 Haziran 2010 06:44