IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2014, 22:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler sokak modası hakkında ne düşünüyor?




Kadınlar sokak trendlerini sıkı sıkıya takip edip, stillerine uygularken erkeklerin bu trendler hakkında ne düşündüğünü hiç merak ettiniz mi?

Kadınlar sokak stilini yansıtan moda blogger'larını takip edip onlardan ilham almayı çok sevdi. Markalar belki de bu sebeple sokak stiline uygun, rahat koleksiyonlar tasarlamaya başladı. Peki biz kadınları bu kadar etkileyen sokak modası hakkında erkekler ne düşünüyor? Son dönemde popüler olan bazı parçaları ve stilleri beğeniyorlar mı? Biz de merak ettik ve erkeklerin sokak modası ile ilgili ne düşündüklerini araştırdık.

Kısa üstler

Kadınların bile tereddütle yaklaştığı kısa üstleri, erkekler de pek desteklemiyorlar. Erkekler kısa üstlerin spor yaparken giyilmesi gerektiği düşüncesindeler. Sevgili ya da eşin göbeği açıkta bırakan bir üst giymesi, kıskançlık kriziyle de sonuçlanabiliyor.

Oversize ceketler

Sokak modasının vazgeçilmez parçalarından oversize ceketlerle ilgili erkekler oldukça net. Erkeklere göre, omuzlarına oversize ceket geçirmiş bir kadın bu parçayı ancak babaannesinin gardırobundan ödünç almış olabilir. Eş ya da sevgililerinin oversize ceket giymesini sorun yapmasalar bile bu trende pek anlam veremiyorlar. Bunun yerine vücuda oturan ve daha feminen görünen ceketleri tercih ediyorlar.

Kot salopetler

Son dönemde kot salopetleri birçok blogger'ın üzerinde görüyoruz. Kot salopetler hakkında erkeklerin düşünceleri oldukça değişken. Bazı erkekler bu trendi son derece sevimli ve çekici buluyor. Kadınlara rahat ve kendine güvenen bir hava kattığını düşünüyorlar. Bazı erkeklerse bu trende pek sıcak bakmıyor. Salopetleri salaş buluyorlar. Bu erkekelere göre kot salopetler kesinlikle çekici olmaktan uzak ve feminen olmayan bir tercih.

Omuza alınan ceketler

Erkekler bu modaya kesinlikle anlam veremiyor. Omuzlarında ceketle poz veren bir kadını gördüklerinde onun moda dergilerini takip ettiğini anlayacak kadar erkekler işin içindeler, fakat bu trendi günlük hayatta görmeye erkeklerin tahammülleri yok. Bunun doğal olmayan bir görüntü olduğu fikrindeler. Bazı erkeklerse ceketi omuzların üzerine almanın bir güç gösterisi olarak yapıldığını düşünüyor ve bunun ancak olgun kadınlar tarafından yapıldığında hoş durduğuna inanıyor.

Çok kısa şortlar

Erkeklerin tepkiyle karşıladığı bir diğer parçaysa çok kısa şortlar. Tüm hatları belli eden çok kısa şortların günlük hayatta giyilmesini fazla bulan erkekler, bu şortların deniz kenarında giyilmesine karşı çıkmıyorlar. Son dönemlerde moda blogger'larının forması haline gelen kısacık şortların, seksilik ve aşırıya kaçma arasındaki ince çizgide bulunduğunu düşünüyorlar.

Boyfriend gömlekler

Erkeklerin sevdiği görünümlerden biri de dar pantolon üzerine giyilen boyfriend gömlekler. Bu trend, erkeklere sabah sevgilisinin gömleğini üzerine geçiriveren seksi kadınları hatırlatıyor herhalde. Çabasız, rahat ve hoş görünen bol gömleklerle yapılan kombinasyonları erkekler genellikle beğeniyor.

Orta boy kabarık etekler

Erkeklerin genel olarak daha feminen parçalardan hoşlandığını kabul edelim. Diz boyunda kabarık eteklerle ilgili görüşleri de bunu destekler nitelikte. Kısa ya da uzun etekleri daha çekici bulan erkekler, arada kalan boylardaki eteklerden pek hoşlanmıyor. Üstelik dar eteklerin daha seksi olduğuna inandıkları için bol ve kabarık etekleri salaş buluyorlar. Onlara göre etek dediğin vücuda oturmalı ve kadınsı olmalı.

Desen üzeri desen

Son birkaç sezondur ortalığı kasıp kavuran desenli parçalar ve takımlar hakkında erkeklerin söyleyecek birkaç şeyi var. Onlara göre bu trend tamamıyla delilik! Farklı desenleri bir araya getirerek yapılan kombinasyonları çok tuhaf buluyorlar ve son derece uyumsuz olduğunu düşünüyorlar. Aynı desenden yapılmış takımları ise pijama ya da çocuk kıyafeti gibi görüyorlar. Ne de olsa erkekler moda konusunda fazla iddialı şeylere genelde sıcak bakmıyor. Ama yine de siz siz olun tarzınızdan ödün vermeyin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
düşünüyor, erkekler, hakkında, modası, ne, sokak, sokak modası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sokak Modası Sır Sokak Modası 31 27 Kasım 2019 18:11
2014 Kış Sokak Modası Violent Sokak Modası 6 07 Ağustos 2014 23:20
Erkekler 'dekolte' hakkında ne düşünüyor? Zen Ah Erkekler 0 14 Haziran 2014 11:27
Erkekler makyajımız hakkında ne düşünüyor Sue Ah Kadınlar 1 03 Ağustos 2012 12:34
Erkekler Yıldızlar Hakkında Ne Düşünüyor? Heidi Ah Erkekler 4 27 Ekim 2008 18:20