IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Lcia

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Kasım 2014, 17:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin gözünden kadınların saç renkleri




Sarışın:

Şüphesiz ki, sarışın denince akla gelen ilk isim; seksapelitesinden çok daha fazlasıyla kendini ispatlamış Marilyn Monroe'dur. Sarışınların espri anlayışını ve zekâsını sorgulayan erkeklerin azımsanmayacak kadar büyük çoğunluğu en çekici saç rengi olarak da sarıyı seçti. Güzelliğinden ve çekiciliğinden belki de biraz ürken erkekler ise sarı saçın sadakatinden emin olamadıklarını itiraf ettiler.

Kumral:

Angelina Jolie modeli sadık, esprili, çekici ve akıllı imajıyla karşı cinsin çoğunluğu tarafından hep hoş karşılanmıştır. Ancak ne yazık ki; diğerlerine nazaran kumral saç erkeklere en az seksi gelen saç rengi! En sağlam ilişkilerin temelinin arkadaşlıkta atıldığını düşünenlerdenseniz, hayatınızın kadını bir kumral olabilir, çünkü katılımcılarımız, her şeylerini anlatabilecekleri iyi bir arkadaş olarak kumral kadınını seçti!

Kızıl: Ateşle oynama!

Anket sonuçlarına göre, kızıl saçlı kadınlar en az çekici ve espriden yoksun bulundu. Erkeklerin, sarışınlardan sonra ikinci sırada seksi bulduğu kızıl saçlı kadınlar, karşı cinsin gözünde ne yazık ki pek de sadık olarak görülmüyor. Kafalarında canlandırdıkları kızıl saçlı kadını sempatik bulmamalarına rağmen kısa süreli bir ilişki hayali kuran erkeklerin sayısı ise hiç de az değil!

Esmer: Bayan „Doğru"

Araştırmamızın da bir kere daha ispatladığı gibi, Penelope Cruz gibi esmer kadınlar hep akıllı, sadık, esprili, başarılı olarak görülmüşlerdir. Birçok alanda başı çeken esmerler, sadık bir eş esprili ve akıllı arkadaş ve katılımcıların çoğunluğu tarafından „Hayatımın Aşkı" olarak değerlendirilmiş. Anlaşılan; siyah saçlı kadınlar, karşı cinsin hoşuna gidebilecek neredeyse tüm pozitif özellikleri taşıyorlar!

Farklı roller için neredeyse bütün saç renklerini denemiş, Amerikalı aktris Kristen Stewart, sarışın olduğu dönemde Vogue dergisine verdiği röportajda; "Bedenim sanki savaş verdi ama karakter için çok önemliydi bu saç rengi. Yeni bir şive öğrenmek gibiydi benim için."

"Saç rengi düşündüğünüzden daha etkili olabilir. Çünkü saç renkleri haklarındaki klişeleri de beraberinde getirir." diyor eDarling İlişki Uzmanı Lisa Voigt. Kadın olarak saç renklerinin etkilerini istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Ayrıca bunun için saçınız boyatmanız şart değil. Sarı veya kızıl bir peruk takarak bir akşam yeni görüntünüzün nasıl olabileceğini test edebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeklerin, rengi, renkleri, sac


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Kadınların Üzerinde Görmekten Hoşlandığı Renkler Lcia Ah Erkekler 4 22 Haziran 2016 17:54
Erkeklerin Gözünden Kaçmayan Detaylar Elysian Ah Erkekler 0 25 Mart 2014 06:38
Erkeklerin Gözünden Çekici Kadın Burce Ah Erkekler 0 09 Mayıs 2012 18:46
Kadınların ve erkeklerin iyi olduğu işler! ( Ayşe Özyılmazel'den ) Hayal Ah Kadınlar 2 19 Temmuz 2010 21:39