IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 17:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ona Mesaj Gönderirken Dikkat Edilecekler




Bazı telefon mesajları duyguları anlatmaya yetmiyor. Ya da bazen siz çok güzel bir şey söylediğinizi zannediyorken karşıdan gelen yeni bir mesajla yıkılıyorsunuz. Çünkü tamamen yanlış anlaşılmışsınız! Siz pirincin taşını ayıklayadurun bu beş önemli maddeye göz gezdirin. İyice anlayın ki bir daha yapmayın… Bakalım kadınların telefonlarında görmekten hiç hoşnut olmadıkları o mesajlar neler?




1- "HEY!"
Çok flörtöz ve ilgi çekici olduğunuzu zannediyorsunuz; değilsiniz. Ona "Hey!" diye mesaj atmanız oldukça tembel ve tabiri caizse "sallapati" görünecektir. Karşılığında vereceği cevap en fazla "Sana da HEY!" olacaktır. Böyle bir mesaj sohbeti alevlendirmek bir yana dursun devam dahi ettirmez. Onun yerine "Hey! Bugün iş yeri çok sıkıcı; durup dururken aklıma geldin selam vermek istedim. Nasılsın?" gibi bir mesaj yazmak inanın daha makul ve samimi.

2- : )
Anladık artık; gülücüklü suratlar komik ve sevimli şeyler. Fakat bir kadın risk alıp "Dün gece çok güzeldi!" gibi bir mesaj yazarsa karşılığında göreceği bir gülücüklü surat onu o kadar mutlu etmeyecektir! Neticede aforizma gibi cevaplar beklemiyor kimse sizden fakat yine de kuru bir gülücük iş yapmayacaktır.

3- "BU GECE NE YAPMAK İSTERSİN?"
Eğer 5 yıllık bir ilişkinin içindeyseniz böyle bir soru kabul edilebilir durumda. Fakat erken evrelerde ona en azından birkaç alternatifle gitmeniz gerek. Kadınlar kendilerini türlü maceralara çağıran erkeklerden hoşlanırlar. İlişkilerin başlangıç dönemlerinin de "maceranın seyrinin" belirlendiği zamanlar olduğunu unutmayın.

4- "DÜN GECE ÇOK SARHOŞTUM"
Bu tam bir "ölüm vuruşudur" hiç bir kadın bunu duymak istemez. Ayık kafayla çok da arkasında duramayacağınız şeyler yaşandıysa ipleri bir anda koparmak konusunda kararlıysanız bu cümleyi kullanın: "Sarhoştum çok da hatırlamıyorum!" Hiç bir kadın oturup da size geceyi anlatmayacak aksine muhtemel sizin hakkınızda çok da iyi olmayan bazı şeyler söyleyip hayatınızdan çıkıp gidecektir.
5- "BEN BİZİM ÇOCUKLARLA BİRLİKTEYİM BU GECE YARIN GÖRÜŞELİM!"
Neticede birbirinize göbeğinizden bağlı olmadığınızı o da siz de çok iyi biliyorsunuz. Kadınlar arada bunu bilmek ve hissetmek de isterler; özgürlüklerine zeval gelmediğini bilmek onları daha da rahatlatır daha da hayran bırakır. Fakat bu "tondaki" bir mesaj başınıza iş açacaktır. Kadınlar böyle bir mesajdan şöyle bir şey anlarlar: "Çocuklarla zaman geçirmek şu an için seninle zaman geçirmekten çok daha iyi. Yarın bir konuşalım ama yine de söz vermeyeyim." Çok sert. Ama ona biraz olsun özel de hissettirebilirsiniz kendisini: "Evvelden söz vermiş bulundum bizim çocuklara bu akşam için. Aklımda olacaksın tüm gece boyu... Yarını sabırsızlıkla bekliyor olacağım." Tam isabet!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dikkat, edilecekler, gönderirken, mesaj, ona


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kışın spor yaparken dikkat edilecekler! Ruj Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 27 Kasım 2010 02:12
Oğlunu askere gönderirken eşini öldürdü Dilara Haber Arşivi 0 14 Ekim 2010 06:46
Facebook mesaj kutusuna dikkat! Dilara Ağ, Network ve Networking 0 25 Eylül 2009 14:39