IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Kasım 2014, 17:50   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kadınlar Siz Evde Yokken Ne Yapıyor?




Evden çıktığınızda işler ilginç haller alabilir. Onun kendi kabuğuna çekilip “kendisiyle oynamasını” kast etmiyoruz. Los Angeles’tan ilişki koçu DeAnna Lorraine “Erkeğin çevresindeyken her daim en özenli ve bakımlı halimizle var olmaya çalışırız. O evden çıktığında ise ona hiç göstermek istemediğimiz hallerimize bürünürüz hemen.” diyor. İlgi çekici. “Temiz aile kızı olmakdar bir ceket giymek gibidir kadınlar için arada onu çıkarmak ve vücudu rahatlatmak gerekir” diyen Lorraine 7 olası maddeden oluşan da bir liste hazırlamış. Bakalım biz evde yokken kadınlar ne yapıyor oluyorlar?

1. Birlikte izlediğiniz dizileri siz yokken izliyor.
Harris Interactive’in yaptığı araştırma kadınların %57’sinin partnerleriyle izledikleri dizileri onlar yokken de izlediklerini ortaya koymuş. Tabii ki bu hareketi “masumane” olarak nitelendirebiliriz daha büyük yaramazlıklar yapmasından iyidir. Siz arkadaşlarınızla eğlencedeyken ya da iş sebebiyle uzaklardayken sizden böyle intikam alıyor diyebiliriz.
2. Tuhaf belgeseller izliyor.
Dizi izleyecek kadar “intikam ateşi içerisinde” değilse sizin asla izlemeyeceğiniz “Nasıl Kilo Veririm?” ya da “Dedikodu Kazanı” gibi tuhaf belgeseller izliyor ve kadınlıkla alakalı sorunlarıyla yüzleşiyor olabilir. Duygular iç huzur gibi meselelere eğilimi varsa bu belgesellerin ya da programların ekseni değişiyor olabilir; fakat bunu yaptığından emin olun.
3. Aynada uzun uzun kendisini izliyor. Çıplak.
Yakın zamanda İngiltere’de yapılan bir araştırma kadınların yarısından fazlasının günün 10 dakikasını aynadan çıplak vücutlarına bakarak geçirdiklerini söylüyor. Kalçalarını kontrol ediyor ve işe “iyi tarafından” bakmak istiyorlar. Tespit ettikleri “güzel” yanlarını keşfedip onlara konsantre oluyorlar. Eğer sabahları hatta uykudan uyandıktan sonra onlara ne kadar güzel ve doğal göründüklerini söylerseniz bu eşik biraz daha düşüyor ve bu neredeyse takıntı diyebileceğimiz hal biraz olsun hafifliyor; aklınızda olsun.
4. Evin içinde dans ediyor. Çıplak.
Bunun iki nedeni olabilir: Ya bu hareketleri sizinle dans ederken güzel ve çekici görünmek için pratik ediyor ya da küçüklüğünden kalma bastırılmış bir pop star olma fantezisi var. Lorraine bunun kadınların kendilerini seksi hissetme “zorunluluklarını” doyurduğunu söylüyor. Striptiz dahi çalışıyor olabilir fakat buna şahit olma ihtimaliniz oldukça az. Görebilen azınlıktaysanız ne ala. Eğer ara sıra -ama ara sıra- onun nasıl striptiz yapacağını merak ettiğinizi dile getirirseniz belki kapılar aralanır. Bir deneyin…
5. Yemek yiyor.
Evet kuş gibi yemek yiyor sizin yanınızdayken; hatta ilk randevunuzda dahi salata yemişti. Ama siz yokken markete gittiğinde kocaman bir patates cipsi alıyor ve evde onu silip süpürüyor. Lorraine kadınların erkekler önünde yemek yemek hususunda kendilerini özgür hissetmediklerini söylüyor. Böyle bir özgürlüğe sahip olduğunu ona ara sıra söylemeyi unutmayın. Kendinizi onun yerine koyun; bir ömür böyle geçer mi?!
6. (Zaman zaman korkutucu olan) Kişisel bakım işlerini hallediyor.
Bıyıklarını alıyor pubik tüyleriyle uğraşıyor ayaklarını kumlu jellerle ovalıyor vesaire… Bunun onlar için ruhsal bir pratik olduğunu da unutmayın; bunları yapınca rahatlıyor ve kendilerini iyi hissediyorlar kendilerine olan güvenleri yerine geliyor. Kendine güvenmeyen bir kadın kadar korkunç bir şey yoktur; unutmayın!
7. Facebook’ta eski erkek arkadaşının profilini inceliyor ve sosyal medya profillerini düzenliyor
İşte beklenen madde… Fakat bu bir alarm ya da bir imdat çağrısı falan gerektirmiyor. Eğer durum buysa bile inanın bunu merak ettiği için yapıyor; özlediği için falan değil. Basitçe bir karşılaştırma yapmak istiyor; onun hayatı mı daha iyi benimki mi?! Aşk ve geçmiş ayrı şeylerdir; size tamamen aşık olabilir ama onların durumunu hep merak edecektir. Üzgünüz; dost acı söyler…

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evde, evde yokken, ne, neler yapıyor, siz, yapıyor, yokken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadınlar bunu çok yapıyor! Zen Bilim Dünyasından Son Haberler 0 29 Nisan 2013 16:19
Kadınlar taklit yapıyor! Kalemzede Ah Kadınlar 0 28 Haziran 2012 12:50
Kadınlar 'Evde Fazlalığım' Diyerek Yanlış Evlilik Yapıyor N999 Ah Kadınlar 2 20 Mayıs 2012 12:04
Kadınlar Sperm hırsızlığı yapıyor Cemalizim Haber Arşivi 0 07 Ekim 2008 00:56