IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Ocak 2015, 22:22   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin korkuları kadınların hayalleri 1




Erkeklerin Korkuları-Kadınların Hayalleri
Kadın-Erkek ilişkileri için söylediği her şey doğru olduğu halde hak ettiği aşka kavuşamayan bir arkadaşım geçen gün bana inanılmaz doğru gelen bir tespitini söyledi. “Erkekler korkularından dolayı hayallerine kavuşamaz oysa kadınlar hayallerine kavuşmak için korkularıyla savaşmayı göze alacak kadar cesurdur.” Sanırım uzun zamandır duyduğum en yerinde sözdü bu. Etrafımdaki arkadaşlarıma ve hemcinslerime baktığımda hepsinin hayal kurduğunu ve bu hayali elde etme fırsatları çıktığında da son derece mert davrandığını gördüm. Oysa bu hayalin içinde yer alan erkek ne yazık ki daha az şey kaybetse de daha temkinli, daha ürkek hatta daha duygusuz.

Bu durumda ne yapılması gerektiğine karar veremedik bir türlü. Korkak bir karşı cins uğruna savaşılmalı mı yoksa hiç istifi bozmadan yaşamı sürdürüp hayal kurmaya devam mı etmeli?
Yaşamını sürdürmeyi tercih edenler genelde annelerimiz ve hatta annelerimizden önceki kuşak olan anneannelerimiz. Çoğu mutsuz, hatta kocalarını şu yaşlı hallerinde bile bir damla suda boğacak haldeler. Çocukları için, toplum baskısını yaşamamak için ve ekonomik güçlükten katlanmışlar sevgisizliğe, ikinci sınıf insanlığa, hayalsizliğe ve aşksızlığa... Şimdiki nesilde kadınlar hayallerine kavuşmayı tercih ediyorlar. Sonuç ne yazık ki çoğunlukla, karşılaşılan hayalin gerçekte hiç de düşünüldüğü kadar mert olmadığı. Daha aslan gibi bir aşk hayal ederken postun altında gıdaklayan bir ördek hatta parmağını emen bir çocukla karşılaşıveriyor. Birbirini anlayan ve aynı kaderi paylaşan kadınlar ordusuna bir kadın daha ekleniyor böylece.

Birkaç kuşak sonra ne olacak bilmiyorum tabii. Öngörümü sorarsanız ilk çağlardaki gibi kadın egemen bir toplum olacağa benziyoruz. Erkekler gittikçe kişiliksizleşecek, kadınlar daha sağlam basan dominant karakter haline gelecek.
Bunu şu an böyle bir durumu ister misin diye sorarsanız cevabım kesinlikle “hayır”, ama yazının başında belirttiğim, arkadaşımın söylediği cümlenin gerçek olduğuna ne yazık ki katılıyorum.
*****
Yine ilişkilerde şu aralar çok duyduğum bir kelime var, öyle ki o kelimeyi telefonunda eşinin adı olarak yazana bile şahit oldum. BOŞLUK

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1, erkeklerin, hayalleri, kadınların, korkuları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin korkuları kadınların hayalleri 2 Lcia Ah Erkekler 0 22 Ocak 2015 22:21
Erkeklerin En Büyük Korkuları.. AnqeL Ah Erkekler 1 03 Şubat 2012 02:24