IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Ocak 2015, 14:38   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler ne ister?




Öncelikle bir erkek için 2 ilişki türü olduğu açık ve nettir.

Seyirlik (Eğlencelik) ilişki
Ömürlük ilişki
Ömürlük ilişki biraz daha detaylı ve uzunca bir konu olduğu için seyirlik veya diğer ismi ile eğlencelik olmadı gecelik ilişkiler ile başlamak istiyorum.

Seyirlik ilişki aslında isminden de anlaşılacağı gibi kısa vadeli süren, karşıdaki insandan duygusal anlamda bir bekleyiş gütmeksizin tamamen cinsellik veya taktım koluma yakıştı amacı güdülen ilişkilerdir. Bu tür ilişkiler de erkekler çeşitli fikirlere ayrılır. Bu ilişki türleri için erkekleri kategorilendirmek gerekir ise

Nefes alsın yeter, gerisi önemli değilciler.
Fizik düzgün olsun, güzel olsun; yoksa olmazcılar.
Fizik önemli değil, birlikte vakit geçirirken eğlenceli kişilik olsuncular
Bir gece ilişki olsun, sabah beni tanımasıncılar.
Sanıyorum erkek türleri bu konuda oldukça açıklar. Ek bir açıklama yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Takıldığınız bir nokta olur ise yorum yazarak sorabilirsiniz efendim.

Ve şimdi zurnanın zurt dediği, kuru fasülyenin kuru faydalarına geliyoruz. Ömürlük diye tabir edilen uzun süreli ve duygusal amaç güdülen ilişkiler. Aslında burada çoğu erkek fiziksel özellikleri de önemli diye bir çıkış yapsa da; ömürlük ilişkiler zamanla iki insan arasında gelişen ve istemdışı bağlanma yöntemi olduğu için; fiziksel özellikler otomatik olarak devre dışı kalırlar.

Ömürlük ilişkide bir erkeğin ilk olarak dikkat ettiği şey, sevgiden daha önce sadakat ve uyumdur. Karşılıklı anlaşabilme gücü, yanında olduğun zamanlar da kendini huzur içinde hissediyor olabilmen, elini tuttuğunda yüreğinin heyecanlananmasıdır. Evet biz erkekler maalesef erkek egomanyası ile yetiştirildiğimiz için; ömürlük ilişkide kadınımızı ne kadar egemenliğimiz altında tutabildiğimiz de çok önemlidir. Kadın sözümüzü dinlesin, bize güvensin ve inansın isteriz. Bunların yanısıra anlayabilmesi de çok önemlidir. Üzülerek söylüyorum ki, dertlerimizi sıkıntılarımızı siz kadınlar kadar rahat dile getiremeyiz. Bu sebeple başka başka yöntemler ile derdimizi anlatmaya çalışırız ki bu konuda her zaman basarılı olduğumuzu söylemem. Bu nedenle karşımızdaki insanın bizi anlayabilmesi çok önemlidir. Devam edecek

Boşverin sevgiyi sevgiden önce daha bir çok şey var. Ben kıskanç değilim diyen Türk erkeği en büyük yalancıdır. Sevdiğimiz kadını acaip kıskanırız efendim. Kıskançlık krizlerimiz de oldukça şiddetlidir. Bu yüzden karşımızda ki kadının hal hareket ve sözlerine oldukça dikkat etmesini bekleriz.

Bir erkeğin kadından isteyeceği en önemli şeylerden birisi de huzurdur. Erkek arkadaşlarımız ile dertleşebilir, konuşabiliriz ancak asla o huzurun keyfine ulaşamayız. Bunu da siz kadınlar da ararız doğal olarak. en şiddetli kavga da bile huzuru bulabilmek ister erkek kadınından. Başını yasladığında göğsüne, oksarken kadın saçını o yumuşak ellerin ruhunu okşayabilmesini ister. Kapatsa gözlerini boşlukta kaybolacağı düşüncesine ulaşabilmeyi hedefler. Huzurdur bu, mutluluktur ve aşktır bu. Tıpkı bir çocuğun annesine duyduğu sıcaklık gibi.
Bir erkek kadınım dediği insandan mutluluk ister. Ansızın şaşırtılmak, şımartılmak, düşünüldüğünü ve unutulmadığını hissetmek ister. Mutsuzum dediği anlarda bile onu gördüğü an gözlerinin içinin gülmesini
Bir erkek kadınım dediği insandan sevgi ister. Kendisinden çok sevilmek, ilk plan da hep kendisi olmak, hayatı erkeği için erteleyebilecek kadar sevilmek ister.

Uyum ve sadakat ister
Anlayış bekler
Onun yanında iken huzurlu olabilmek ve huzuru hissetmek ister
Dünya da mutsuzluk gibi bir kelimenin olmadığına inanacak kadar mutlu olabilmek ister.
Sevgi ister. Sevilmek ister.
Bir erkek kadınım dediği insandan tüm bunları sadece hissedebilmek ister.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekler, ister, ne


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkekler nasıl kadınları ister? Lcia Aşk ve İlişkiler 0 27 Ekim 2014 17:42
Kadınlar ne ister? Erkekler ne ister? Deep Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 1 15 Mart 2012 17:32
Erkekler ne ister, erkeklerin kadınlardan beklentileri Ay Ah Erkekler 0 19 Mart 2010 11:01
Erkekler aslında ne demek ister ? Sükût Ah Erkekler 3 01 Temmuz 2008 16:35
Erkekler ne ister? Heidi Ah Erkekler 4 18 Nisan 2008 11:41