IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2015, 13:52   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin hediye seçerken düştüğü 6 büyük yanlış




Yılbaşında sevdiğinizi mutlu etmek için günler öncesinden ’ne hediye alsam’ stresine giriyorsunuz. Onlarca internet sitesi gezip, çevrenizdeki insanlar arasında mini anketler düzenlemenize rağmen süreç genelde hüsranla sonuçlanıyor. Sevdiğinizin yüzünde kocaman bir tebessüm yükseltmek için çıktığınız yol yalancı bir gülüş ve imalı bakışlarla son buluyor. Peki hiç düşündünüz mü, nerede yanlış yapıyorsunuz?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yine mi parfüm?

Hediye alma yaşına girdiğiniz günden itibaren sığınmayı en çok sevdiğiniz limanlardan biridir renkli parfüm şişeleri... Genelde hediye işini son güne bırakanların sigortasıdır. Madem siz kendinize itiraf etmekte zorlanıyorsunuz, biz size yardımcı olalım. Lütfen elindeki parfüm şişesini yavaşça yere bırak ve bu yıl daha iyisini yapmayı dene. Lise yıllarında da aynı parfümü alıyordun. Büyüdün iş güç sahibi oldun, evlilik yaşına geldin hala aynı parfümü alıyorsun. Buna bir son vermek istiyorsan inan ki bu yılbaşı senin için en doğru zaman...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Karşındaki kankan değil sevgilin!

Arkadaşlarıyla geçirdiği vakit, sevgilisi ile geçirdiği vakitten daha fazla olan erkekler genelde bu grup içerisinde yer alıyor. İş sevgiliye hediye almaya geldiği zaman da genelde bu tercihinin kurbanı oluyor. Cüzdan, kitap, müzik cd’si, çerçeve, kupa, kalem seti ve benzeri hediyeler, sevgilinizin sizin için ne kadar özel olduğunu hissettirme konusunda inanın size hiç yardımcı olmayacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Teknolojiye de bir yerde dur demek lazım!
Tamam kabul ediyoruz. Teknolojinin her yerde, her ortamda sağlam bir yeri ve imajı vardır. Kim teknolojik bir hediyeye hayır diyebilir ki? Ancak burada biraz da stratejik olmak zorundasınız. Düşünün, yılbaşı gecesi saatler 12’yi gösteriyor. Havai fişekler, şampanya kadehleri, romantizm ve yeni bir yıla beraber girmenin getirdiği heyecan... Tam bu anda hediye paketinden çıkacak taşınabilir harddisk veya wireless kulaklık böyle bir ortamda size nasıl bir fayda sağlayabilir? Demek ki neymiş? Teknolojiye de bazen dur demek gerekiyormuş...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


’Kendi hediyemi kendim yapayım da özel olsun’ yanılgısı...
’Al bak bunu senin için yaptım’ hediyeleri bir dönem çok yaygındı. Ancak her önüne gelen bu tarz hediyeler üretmeye başlayınca bir yerden sonra özelliğini kaybetmeye başladı. Bu tarz hediyeler riskli hediye grubuna girer. Verdiğiniz hediyenin iyi bir etki yaratması için gerçekten yetenekli olmalı ve işin hakkını vermelisiniz. Eğer sevgilinize özel olsun diye ürettiğiniz hediyeler iş-teknik derslerinin dönem ödevleri gibi görünüyorsa, o hediyeyi sahibine vermeden önce iki defa düşünmenizde fayda var.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


’Ben seçmeyim, sen bir ihtiyacını söyle’
Birgün baba olursanız, kızınıza veya oğlunuza böyle bir cümle kurabilirsiniz. Ancak eşinize veya sevgilinize sakın böyle bir seçenekle gideyim demeyin. Siz onun velisi değil sevgilisisiniz. Önceliğiniz yılbaşı gecesinde ona kendisini özel hissettirmek olmalı. Diyelim ki sevgilinizin karşısına çıkıp ’ya sen bir ihtiyacını söyle onu alayım’ şeklinde bir cümle kurdunuz ve o da cevap olarak ’klozet takımım çok eskidi onu yenile bari’ diye cevap verdi. Hadi buyrun bakalım şimdi ne yapacaksınız?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Noel baba olmaya özenmeyin...
Yılbaşı gecesi için sevgiliye hediye seçerken en çok düşülen yanlışlardan biri de içimize bir anda Noel Baba kaçması durumudur. Yılbaşı hediyesi diye mutlaka yılbaşı konsepti olsun, mutlaka kırmızı olsun diye bir zorunluluk yok. Nasıl ki sevdiklerimize doğum günlerinde bebek bezi almıyorsak, yılbaşında da kendimizi bu anlamda özgür bırakabiliriz. Ren geyiklerinin çektiği kızaklar, kırmızı yastıklara kazınmış ’seni seviyorum’lar, Noel Babalı kazaklar, pijamalar vs... Sanki hayatımızdaki en özel insana hediye almıyoruz da yılbaşı vitrini süslüyoruz gibi... Beyler biraz daha hedefe odaklanın lütfen!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
6, bÜyÜk, düştüğü, erkekler, erkekler hediye seçerken nelere dikkat etmeli, erkeklerin, erkeklerin hediye seçimleri, hediye, secerken, yanlış


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeklerin Sizi Yanlış Anlamasını Engelleyin Elysian Ah Erkekler 0 08 Haziran 2014 18:11
Hediye seçerken de sağlığı düşünün »Dєηiz« Serbest Kürsü 0 06 Mayıs 2009 11:08
Kadınların düştüğü büyük tuzak Asimavi Ah Kadınlar 1 05 Eylül 2008 00:05