IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2016, 22:59   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkek Saç Şekillendirme Yöntemleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkek saç şekillendirme yöntemleri gün geçtikçe çoğalıyor ve erkekler aslında fazla belli etmeselerde kendilerine her geçen gün daha da özen gösteriyorlar. Pek itiraf edemeseler de erkekler de bazen, kendilerini iyi hissetmek için genel görünümleriyle ilgili değişiklik yapmayı severler. Saçlarında büyük değişiklikler yapmasalar da model farklılıkları arayabilirler. Biz de kendine özen gösteren ve yenilikleri seven erkekler için saç şekillendirme yöntemlerini derledik.
Erkek Saç Şekillendirme Yöntemleri: Fön Makinesi ile Saç Şekillendirme

Erkek saç şekillendirme konusunda aslında mucize yöntem diye bir şey yok. Herkesin saç tipi, saç yoğunluğu ve yüz şekli farklıdır. Hatta çoğu zaman ten renginiz bile saç modelinizi belirlemede önemli rol oynar. Yani saç modeliniz üzünüze düşen gölgeyi bile etkileyebilir, kaldı ki kadınlar da saç modelinizden çok etkilenir


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Fön makinesi ile saç şekillendirme, erkeklerin ustalaşmakta zorlandıkları bir yöntemdir. Erkek saç şekillendirmede genellikle yalnızca saç şekillendirici ürünlerle mevcut şekli yatıştırıp sabitlemeyi hedefliyor. Fakat aslında özel günler ya da buluşmalar için fön makinesiyle saçlarınızı şekillendirebilirsiniz.
Fön makinesiyle saç şekillendirme konusunda dikkat etmeniz gereken bazı noktalar var. Öncelikle saçlarınıza uygun ince bir saç fırçası almalısınız. Standart bir saç kurutma makinesi işinizi görecektir. Suyu alınmış nemli saçlarınıza, şekillendirici saç köpüğünden çok az miktarda uygulayıp, ardından ön tutamlardan başlayarak arka taraflara doğru fırçayı rulo şeklinde çevirerek ilerleyebilirsiniz. Fırçanın üzerine bir tutam aldığınız saçı fırça etranına sarın ve dik açıyla tuttuğunuz saç kurutma makinesi yardımıyla saçınızı ısıtarak yukarı doğru çekip bir sonraki tutamı fırça etrafına sarın. Merak etmeyin, bir kaç denemeden sonra eliniz alışacak ve çok kısa sürede bu işlemi tamamlayacaksınız.
Fön makinesi yerine dilerseniz, eşinizin ya da annenizin saç düzleştiricisi varsa bunu da kullanabilirsiniz. Saç düzleştiricileri elbette işinizi çok kolaylaştırır fakat düzleştiriciyi kullanabilmeniz için saçlarınızın normalden biraz daha uzun olması gerekiyor. Aksi halde saç derinizi yakma ihtimaliniz olabilir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkek Saç Şekillendirme Yöntemleri: Saç Şekillendirme Ürünleri

Erkek saç şekillendirme yöntemlerinden en sık kullanılanı saç şekillendirme ürünleridir. Özellikle nemli saçlarda oldukça işe yarayan saç şekillendirme ürünleri, erkeklere kurtarıcı gibi görünse de çoğu erkek saç tipinden memnun olmadığı için aslında onları çok da mutlu etmez. Bu yüzden saç şekillendiriciler, erkek saç şekillendirme konusunda tek başına yeterli değildir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Saçlarınızı düzleştirmek ve yatıştırmak için önerilerimizi yukarda detaylıca anlattık. Şimdi de erkek saç şekillendirme ürünleriyle saçlarınızı nasıl hacimli ve dalgalı yapabilirsiniz şimdi biraz da bunu anlatalım. Saçlarınız hafif uzun ve dalgalı kullanmak istiyorsanız, duştan sonra havluyla saçınızın suyunu alın. Ardından hafif yapılı ve orta tutuşa sahip bir saç köpünü az miktarda parmaklarınızla, saç derinize gelmeden saçlarınıza yayın. Ardından dilerseniz parmaklarınızınla sarıp, minik tokalar yardımıyla saçınızı tuttutun dilerseniz de, kalınca bir gazete kağıdını ya da peçeteyi bigudi gibi kullanabilirsiniz. 1 parmak kalında ve uzunluğunda 3 katlı bir gazete şeridi keserek, saçınızı bu kağıdın etrafına sarıp, ardından bir tel toka yardımıyla tutturabilirsiniz. Saçlarınızın kendi kendine kuruması için vaktiniz varsa 1 saat bu şekilde bekleyebilir ve açtıktan sonra parmaklarınızla şeklini sabitleyebilirsiniz. Dalgalar kalıp gibi durmayacağı hareketli olacağı için de size doğal bir görünüm sağlayacaktır. Eğer saçlarınızı sarıp bekletecek vaktiniz yoksa, sardıktan sonra 5-6 dakika saç kurutma makinesiyle kurutabilir ve ardından tokalarınızı çıkarabilirsiniz. Eğer sizin de kullandığınız farklı yöntemler varsa bize yorum olarak bırakmayı unutmayın!


Alıntı

__________________
#MustafaKemaLAtatürkTorunuyum..ღ ❦

{22~02~`22..∞}
{09~09~`22..ღ}
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkek saç şekillendirme yöntemleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bacak Şekillendirme Estetiği Ecrin Sağlık Köşesi 0 12 Ekim 2014 21:32
3 Boyutlu Yüz Şekillendirme... Kralice Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 26 Ekim 2008 18:07