IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2018, 21:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
En Güzel Trend Erkek Dövme Modelleri





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.









Trend erkek dövme modelleri halen bile en çok tercih edilenler arasındadır. En popüler ve en iyi dövme modelleri hangileridir? Diyerek yaptığımız bu araştırma sonucunu aşağıda paylaşıyoruz. Tattoo dövme stüdyolarının ustalıkla hazırladıkları bu modeller birçoğunuzun hoşuna gidecektir. Erkekler için en güzel kol dövmeleri, en iyi bilek dövmeleri, omuz modelleri arasında seçim yapmakta zorlanacaksınız! Bu sezon trend olmayı başaran erkek dövme modellerinden hangisini yapmayı düşünürsünüz? Sizce de harika görünmüyorlar mı? İşte, en popüler dövme modelleri ve şık görüntüleri.







En Güzel Erkek Kol Dövme Modelleri



En güzel erkek dövme modelleri içerisinde; Erkek kol dövme modelleri ve sırt dövme modelleri vazgeçilmezler arasında. Erkekler için dövme modelleri oldukça fazladır. Tercihleriniz doğrultusunda yaptıracağınız dövmelerinizin iyi bir görüntü sağlaması havalı olacaktır. Kimi dövme modellerinin vücuda uyum sağlamaması havalı yapmak yerine komik durumlara yahut alay konusu olmaya kadar götürebilir. Bu yılın en çok tercih edilen dövme modelleri içerisinde yine kol ve sırta yapılan dövmelere rastladık. Aşağıdaki en güzel diyebileceğimiz dövme modellerinden hangisini yaptırmayı düşüneceksiniz?





En Trend Erkek Dövme Modelleri Sırt

Sırtınıza dövme yaptırmaya karar verdiniz mi? Peki, en güzel trend erkek dövme modelleri içerisinde hangi modele karar verdiniz? Aklınızı biraz daha karıştırabilecek şu dövme modellerine ne dersiniz? Sizce en iyi dövme modelleri hangisi ve sizi daha havalı daha renkli gösterecek erkek sırt dövmesi modelleri için hangi tercihte bulunacaksınız? Bu sezon yine oldukça havalı duran dövme modelleri arasında sizler de en güzel bir dövmeye sahip olabilirsiniz. Birbirinden güzel en trend erkek sırt dövme modelleri olabilen şu görüntülere bir bakar mısınız?





En iyi Erkek Dövme Modelleri

Biz erkeklerin dövmelere karşı biraz hassas ve aşırı ilgili olduğu doğrudur. Bir dövme yaptırmak neredeyse tüm erkeklerin aklından geçmiştir. Kimisi doğru dövme tercihinde bulunamadığı kimisi ise farklı sebeplerden dövme yaptırmamakta. Ancak birçok dövme modelinin vücutta şaheser gibi durduğu kaçınılmazdır. Bu yazı içerisinde birbirinden güzel ve en iyi dövme modelleri sizleri karar vermekte zorlayacaktır. Birbirinden güzel dövme modelleri içerisinde en uygun dövme modeline karar verdikten sonra onu vücuda işleyecek sağlam bir dövmeci bulmanız gerekecektir.









Erkek Dövme Modelleri En Güzel ve Trend

En güzel erkek dövme modelleri diye attığımız başlığın nedeni en çok kullanılmalarıdır. Zira güzelliğin göreceli olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizlere güzel görünen sizlerin ilgisini çekmeyebilir. Ancak bu dövme modelleri arasında en çok kullanılanları topladık. Bu sezon ve geçen sezon en güzel trend erkek dövme modelleri olarak seçilenleri özetle sunduk. Hangi dövmeyi yaptırsam gibi düşüncelerinize biraz yardımcı olacaktır.


alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dövme modelleri, erkek dövme, model, trend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Parmaklar İçin En Güzel Dövme Modelleri, Best Finger Tattoos Ebru Aksesuarlar 7 21 Ağustos 2016 16:49
Sizce Hangi dövme güzel ? AnqeL Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 8 25 Ocak 2012 08:18
Yeni Trend Masa Modelleri İle Eviniz Daha Güzel Görünecek. Sevda Ev Dekorasyonu 0 16 Aralık 2011 05:57
Dövme Modelleri. Sihir IF Ekstra 3 27 Kasım 2011 17:39
En güzel erkek patikleri modelleri Ay Ah Erkekler 0 01 Eylül 2010 17:47