IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Eylül 2019, 11:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Bir Görünümle Gençleşmek İçin Erkek Bakımı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkeklerin Görüntülerine Özen Göstermeye İhtiyaçları Var! Yeni Bir Görünümle Gençleşmek İçin Erkek Bakımı!

Erkeklerin çoğu bugün hızlı bir duşun ve tıraşın gerekli, bakım ve iyi görünmek için yeterli olduğunu hissediyor.

Oysa bazı erkekler hayatlarındaki kadının belki de bakımı bir sonraki aşamaya geçirmelerini arzuladığını fark etmiyorlar.

Şimdi tahmin ettiğinizden bile daha iyi görünmeniz ve hissetmeniz için sayısız bakım seçeneği var. Hatta kadınların yaptığı bakım uygulamalarını paylaşma seçeneğiniz bile var.

Erkek Bakım Teknikleri

Bakımda ilerlemeler ve tutumlarda değişikliklerle saçınıza, cildinize ve tırnaklarınıza özen gösterebilirsiniz. Sizin için şaşırtıcı olacak bir uygulama manikürün erkekler için mükemmel olabileceğidir. Önceleri manikür kadınlara mahsus bir uygulama idi.

Ama son yıllarda erkekler ellerine ve tırnaklarına bakım ve özen göstermeye başladılar. Buna ilaveten manikürün bir gevşeme ve stres giderme süreci olduğu kanıtlandı.

Ellerinizin suya batırılması, havluya sarılması, hatta masaj yapılması süreci yeni bir deneyim olduğundan maniküre başladığınızda bu sizin için keyif verici bir süreç olacak. Manikürün ne kadar gevşetici olabildiğini keşfetmenin yanında yeni manikür deneyimi size yumuşak ve bakımlı eller sunacak.

Bakım ellerle bitmiyor. Yüz bakım ürünleriyle cildinize de bakım yapabilirsimiz çünkü yüz en önemli ve ilk fark edilen bakım bölgesidir. Yüzünüzde temiz ve aydınlık bir cilt iş, kişisel temizlik ve bakıma geldiğinde çok büyük fark yaratır.

Manikür gibi yüz bakımı da yalnız kadınlara mahsustu. Ama şimdi yüz bakımı erkekler için gittikçe daha fazla yaygınlaşıyor. Yüzün derisi hassastır ve vücudun diğer taraflarından daha dikkatli bir şekilde bakım yapılmaya ihtiyacı vardır.

Yüz bakımı yüzünüzü lekelerden uzak tutan ve yüzünüzü etkileyici ve güzel hale getiren titiz bir temizleme yöntemidir. Yüz maskeleri yeni bir görünümle size tam bir yenilenme hissi verebilir. Cilt durumunuz aşırı yağlı ya da aşırı kuruysa yüz bakımı sizin için çok faydalıdır.

Saç bakımı da iyi görünmek için bir uygulamadır. Ama erkekler için saç bakımı önemli bir bakım değildir. Her gün hızlı bir şampuanlamanın işe yarayacağını düşünürsünüz ama sonra saç boyama başlar. Orta yaşınıza girerken beyaz saçlar görünmeye başlar ve saç bakımının genç görünümü sürdürmenin bir yolu olduğunu hissedersiniz.

Saçınızı bir salonda boyatmak sizi rahatsız ediyorsa saç boyama kitlerinden alarak evde oturduğunuz yerden saçınızı boyayabilirsiniz.

Genellikle kadınlar erkeklerinin daha titiz bakım uygulamaları yapmalarını arzu eder ama onları ikna edemez, çift olarak randevu almayı tercih edebilirler. Birçok spa çiftlerin spayı birlikte ziyaret etmeleri ve birlikte spa uygulamalarına katılmaları için seçenekler sunar.

Çiftler için baştan çıkarıcı bir fikir spada bir tatil olabilir, çünkü tatiller erkeklerin spanın faydalarından gerçekten yararlanabilecekleri gevşeme zamanlarıdır ve spada tedaviye devam etmeyi arzulayabilirler.

Alıntı

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bakim, güzellik


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Bir Araştırmaya Göre Erkek Örümcekler, Aşk İçin Hayatlarını Tehlikeye Atıyor Stskeep Bilim Dünyasından Son Haberler 3 23 Haziran 2019 02:21
Erkek Ayak Bakımı ve Sağlığı No1 Erkek Sağlığı 0 20 Mayıs 2017 17:00
Erkek Bakımı Rhytia Ah Erkekler 0 26 Şubat 2014 19:52
Sevdiğiniz Erkek İçin Örgü Kazak Modelleri, Çok Şık Erkek El Örgüsü Kazaklar PauL Ah Erkekler 0 06 Şubat 2012 17:14
Erkek Bakımı - Tıraş Lucifer Ah Erkekler 0 03 Temmuz 2010 23:32