IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Kasım 2019, 12:28   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlkbahar/Yaz 2020 Erkek Modası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Valentino
Moda takvimlerini, koleksiyonların ait olduğu dönemleri ve sezonlar arası trend geçişlerini takip etmek, büyük maharet istiyor. Hızlı değişimler, hızla ayak uydurulmayı bekliyor. Bazense ayak uydurmaya çalışırken bir adım öne geçiyoruz. 2019 yazının en sıcak günlerini, 2020 yazında biz erkekleri bekleyen trendleri keşfederek geçiriyoruz. Bakalım benim notlarım arasında kendisine yer bulan marka ve tasarımcılar sizin de radarınıza takılıp önümüzdeki yaz gardırobunuzda yer bulacak mı?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sıra dışı, sıradan

Pierpaolo ****ioli’nin 2020 yazı için hayal ettiği Valentino erkeği, 70’lerden günümüze gelen, yol boyunca da dönemin en popüler şarkılarına bulaşan bir koleksiyonunda hayat buldu. Tasarımcının ilhamını aradığı bu düzlemde önemli bir işbirliğinin de sır perdesi aralanıyordu. ****ioli’nin koleksiyonunda sunulan tasarımlarda 70’lerin önemli albüm kapağı tasarımcılarından Roger Dean’in psikedelik dokunuşları vardı. Yaz rahatlığını göz alıcı renklerle buluşturan koleksiyondaki parçalar ilk bakışta sıra dışı gibi görünseler de zaman geçtikçe günlük hayata kolayca karışabileceklerini ispatlıyorlardı. Üzerinde farklı albüm kapakları bulunan gömlekler, diğerleri arasında sıyrılacak bir koleksiyonun temelini oluşturuyordu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İlklerin heyecanı

Her defile yeni heyecanları beraberinde getirir; ancak, Salvatore Ferragamo’nun Floransa’da gerçekleştirdiği İlkbahar/Yaz 2020 defilesi, pek çok ilke sahne olarak kendisine apayrı bir yer edindi. Erkek stilinin önde gelen örneklerinin sergilendiği Pitti Uomo sırasında, Piazza della Signoria’da sergilenen koleksiyon, öncelikle sergilendiği lokasyon itibariyle bir ilke imza attı. Şehrin yöneticileri, bugüne kadar bu özel meydanda bir defile düzenlenmesine izin vermemişti. Bir diğer “ilk” ise markanın doğduğu şehir olan Floransa’da bugüne kadar ilk kez bir defileye ev sahipliği yapmasıydı. Bu ilklerin bir araya gelebilmesini sağlayansa Salvatore Ferragamo’nun, defilesini gerçekleştirdiği meydanın göz bebeği olan Neptün Havuzu’nun restorasyonu için hatırı sayılır bir katkı sunması. Tarihi bir değeri şehre yeniden kazandıran marka, 2020 yazını da bu değeri koleksiyonundaki parçalara taşıyarak başka bir boyutta ölümsüzleştirmeye adamıştı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Salvatore Ferragamo
Koleksiyondaki bol kesimli gömlekler ve rüzgârlıkların üzerinde boy gösteren Neptün siluetleri, yumuşak ve sıcak renklerle buluşmuştu. Bir rengin farklı tonlarının üst üste bindirilmesiyle oluşturulan derinlikse bu sanat eserleri için korunaklı ve sofistike bir sığınak olmuştu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Güç, modayla olsun!

Etro, elli yılı aşkın tarihi boyunca yaptığı gibi, 2020 yazında da erkeklerini uçsuz bucaksız maceralara yollamayı planlıyordu. Bu defa yol, egzotik topraklardan ya da çölün ortasından geçmiyordu; istikamet, yıldızlardı! Katmanlarla zenginleştirilen koleksiyon, markanın klasik ruhunun yeni bir uzantısı olduğu kadar sıra dışı bir deneyimin de yansımasıydı. Uzun yolculuklarda karşılaşılan türlü güzelliği taşıyan parçalar, Star Wars evreninin hikâyesine göndermeler yapan parçalarla harmanlamıştı. Etro İlkbahar/Yaz 2020 koleksiyonu, markanın standartlarına birkaç ışık yılı uzaklıkta olsa da yeni deneyimlerin heyecanı aradaki mesafenin kolay kapanmasını sağlıyordu.

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2020, erkek, moda, trend


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2019 İlkbahar/Yaz Erkek Modası Trendleri Funda Erkek Giyim 0 16 Nisan 2019 18:10
Damat-Tween İlkbahar Yaz Erkek Modası Ay Ah Erkekler 0 07 Mayıs 2012 16:53
Lc Waikiki 2011 İlkbahar Yaz Erkek Modası Ay Ah Erkekler 1 28 Nisan 2011 18:12
Sarar 2009 İlkbahar Yaz Erkek Modası YapraK Ah Erkekler 0 14 Nisan 2009 19:38
İtalya'dan 2009 İlkbahar Yaz Erkek Modası Kralice Ah Erkekler 3 01 Ağustos 2008 20:20