IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2020, 14:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkekler için Kol Saati Neden Önemlidir




IZKol saatleri erkekler açısından bir aksesuar olmanın çok daha ötesinde karakteristik yapılarını yansıtmaları, tarzları açısından fikir vermeleri ve toplum üzerinde bırakmış oldukları izlenimleri olumlu yönde çevirmeleri için büyük bir argümandır. Saat deyip geçmeyin, bir saat çok şeyi ifade eder. Erkeklerin bayanlar kadar çeşit çeşit farklı kategorilerde kullanabileceği aksesuar alternatifi ne yazık ki yok. Olanları da düzgün konumlandırması gerekiyor. Kol saatleri, saate bakıp öğrenmenizin çok daha ötesinde erkeklere imaj tamamlayıcılığı yapar. Erkekler açısından kol saatinin önemine kısaca değinmek istersek,

·Zevkinizi yansıtır: Seçimini yaptığınız saat zevkinize yönelik karşı tarafta bir intiba bırakır. Girdiğiniz ortamda sizi tanımayan insanlar dış görünüşünüzle birlikte tamamlayıcı aksesuarlarınızı inceleyerek sizler hakkında bir ön fikir oluşturur.

·Tamamlayıcı aksesuar olması: Kol saati erkeklerde kullanabilecekleri iki aksesuardan biridir. Bu özelliği ile elbise kombinelerini tamamlayan, dış görünüşün estetik ve kusursuz bir kombin oluşturmasını sağlayan tamamlayıcı bir aksesuar haline gelmiştir.

·Gösteriş & Para sembolü olması: Evet, kabul ediyoruz. Kulağa başta biraz iğreti geliyor, ama bu böyle. Özellikle pahalı saat markası takıp kolunda taşıyan beyler, maddi güçleri hakkında da insanlara fikir verirler. Kimse 3 aylık maaşını bir saate vermez, eğer o değerde bir saat takıyorsa gelir seviyesi de üst noktalardadır.

E="4"][/SIZE]


·Karşı cinsi etkiler: Sadece bir saatle mi diye düşünmeyin. Parça parça her bir detayınız emin olun ki karşı cins için çok ama çok önemli. Öyle zaman gelir ki kolunuzdaki basit bir aksesuar karşı cinsin bütün bakış açısını değiştirebilir.



Saat önemli bir aksesuardır. Kendinize baktığınız ve kendinizi önemsediğinizin çok net bir göstergesidir. Zamanla göreceksiniz ki bir tutku haline dönüşecek. Yokluğunu fazlası ile hissedeceksiniz. O güzelmiş, bu güzelmiş derken birden dolabınızda belki de 20 adet saatle karşılaşmanız mümkün. Bu şık aksesuarın farklı tarzları mevcut. Örneğin, gösterişli oldukça spor bir saati takım elbise ile takmanız şık durmaz. Her bir elbisenizle ayrı kombineme arzusuna kapılıp, saat tutkununa dönüşme ihtimaliniz oldukça yüksek.





kaynak: tvet

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkekler için kol saati neden önemlidir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tarihi Eserler Neden Önemlidir Amelia Kültür ve Sanat 0 11 Mayıs 2014 22:12
Kitap Okumak Neden Önemlidir? Amelia Kişisel Gelişim 0 02 Mart 2014 15:11
Nişanlılık Devresi Neden Önemlidir? Liaaa Aile Evlilik ve Çocuklar 1 11 Ekim 2012 19:31
Kafatası ve omurga yaralanmaları neden önemlidir? Sır Sağlık Köşesi 0 17 Eylül 2011 11:49
Tükürük Salgısı Neden Önemlidir? AngeLus Sağlıklı Bakım Önerileri 0 20 Aralık 2009 15:52