IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2020, 14:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her Erkeğin Kullanması Gereken 10 Stil Uygulaması




Yaşadığımız bu çağda artık hemen hemen her şey için bir uygulama var. Bu milyonlarca farklı şeyin olduğu ortamda, kendimizi geliştirebilmek için de birçok olanağımız var. Bütün aplikasyonlar bunu iddia etse de hangileri bizi geliştiriyor, yaratıcılığımızı arttırıyor emin olamıyoruz. Sizi bu durumdan kurtarmak için her stil sahibi erkeğin sahip olması gereken uygulamaları paylaştık.

Instagram

Instagram sadece evcil hayvan ve selfie çekip paylaştığımız bir alan değil. Bu platform her yaştan erkek için moda ve stil ilhamıyla dolu. 2010’da kuruluşundan bu yana yalnızca küresel markalar değil aynı zamanda erkek giyim blog yazarları ve sokak stili fotoğrafçıları da Instagram’ı oldukça fazla kullanıyor.

Cloth

En sevdiğiniz kombinlerinizle fotoğraf çekip yükleyin. Hem aplikasyonu kullanan diğer insanların fikirlerini duyun, hem de program dışarıdaki hava koşullarına, gideceğiniz mekana ya da ortama göre sizi kendi kombinlerinizle yönlendirsin.

Cool Guy

Cool Guy aplikasyonu sizin dolabınıza bakma şeklinizi değiştirmeyi vaadediyor. Kıyafetlerinizin fotoğrafını çekin ve onları düzenlemek için uygulamayı kullanın. Potansiyel kombinlerinizin fotoğraflarını göreceğiniz için hepsini üzerinizde denemek zorunda kalmayacaksınız.

Depop

eBay mükemmel olabilir ama Depop en iyi açık artırma sitesinin Instagram versiyonu olarak özetlenebilir. Satmak istediğiniz öğenin fotoğrafını çekin, bazı temel detaylarını girin. Kıyafetleriniz herkes tarafından görülecek ve satın alınması çok basit olacak.

Grailed

Lüks markaların kıyafetlerini alıp satabileceğiniz oldukça geniş bir program. Moda devlerinin arşivlik parçalarını da bulabileceğiniz uygulamada Asap Rocky ve Ian Connor gibi trend belirleyici kişilerin profillerine de ulaşabiliyorsunuz.

KicksOnFire

Bu uygulama sayesinde dünyada olan her şeyden haberiniz olacağını garanti ediyoruz. En son haberler, yaklaşan etkinlikler, iş birliği söylentileri ve daha pek çok şeye göz atın. Dilek listeleri oluşturabilir, puan kazanabilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Mod Man

Mod Man size dolabınızı organize etmek için bir çok fikir verir. Yapmanız gereken tek şey; en sevdiğiniz kıyafetlerinizin ayrı ayrı fotoğrafını çekmek ve kombinlemek. Yapmış olduğunuz kombinde eksik bir şeyler varsa korkmayın, Mod Man sizin için tamamlayacak.

Nine

Bu aplikasyonu görsel bir alışveriş listesi olarak düşünün. Bu sayede zaman ve mekanda etiketleme yaparken, daha sonra almak istediğiniz şeyler için kendinize hatırlatma da yapmış olacaksınız.

Pinterest

Pinteres’i kullanırsanız kıyafet seçimlerinde bir daha asla zorlanmazsınız. Bunu online karalama defteriniz olarak düşünebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bir anahtar kelime yazmak, sonra bu dünyada kaybolacaksınız.

Vogue Runway

Moda sizin için vazgeçilmez bir şeyse, telefonunuzda Vogue Runway aplikasyonu mutlaka olmalı. Moda haftaları podyum görünümleri, en son koleksiyonları, haberler, incelemeler ve daha fazlası bir arada. Vogue Runway aplikasyonu 1991’e kadar uzanan bir arşive sahip. Böylelikle her daim stilinizi belirlemenize de yardımcı


Alıntı

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
her erkeğin kullanması gereken 10 stil uygulaması


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asla Yapılmaması Gereken Stil Hataları! Sanem Moda Trendleri 0 27 Ağustos 2018 13:59
Her Erkeğin Dinlemesi Gereken 50 Şarkı See Ah Erkekler 2 13 Temmuz 2016 02:11
Bir Erkeğin Elleri Ne İşe Yarar: Erkeğin Ellerini İyi Kullanması Gereken Yerler Nogitsune Ah Erkekler 0 07 Ocak 2016 12:06
Her Erkeğin Bilmesi Gereken Konular-MIŞ Frozen Ah Erkekler 0 20 Mart 2011 19:30
Her Erkeğin Nasıl Yapılacağını Bilmesi Gereken 24 Şey SeytaninOrkestrasi Ah Erkekler 0 03 Nisan 2010 07:16