IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Ekim 2021, 22:29   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin isteyip de söyleyemediği 9 şey




1- Saygı görmek
Erkekler, hayatlarındaki kadınlardan en çok saygı ve hürmet görmeyi bekliyor. Çevrenizdeki erkeklere sorup doğruluğunu teyit etmekte özgürsünüz. Erkekler sevgililerine "Bana saygı göstermeni bekliyorum" diye açıkça söylemezler ama bu en çok bekledikleri şeydir. Fikirlerine önem verilmesi, bir şey yapmadan önce onlara akıl danışılması ve nasıl hissettiklerinin sorulması onlara saygı duyduğunuzu gösterir.


2- Takdir edilmek
Takdir edilmek, bir erkek için saygı görmek kadar önemli. Erkekler takdir edilmeye tam anlamıyla tapar ama gönülden yapılması şartıyla. Çünkü erkeklerin samimi bir takdir edilmeyle, komplimanı çok iyi ayırt eder. Yine de, onlarla ne kadar gurur duyduğunuzu ve takdir ettiğinizi ne kadar duyarlarsa o kadar mutlu olurlar.


3- Arkadaşlık
Romantik bir ilişkinin en önemli parçası arkadaşlıktır. Erkekler değer verdikleri kadının arkadaşlığını çok önemser. Tuttuğu takım için beraber tezahürat yapmak, sevdiği diziyi beraber izlemek gibi ufak arkadaşlıklar onlar için çok önemli.


4- Güzellik
Güzellik kraliçesi olmanıza gerek yok ama erkekler beraber oldukları kadınların güzel görünmelerine önem verir. Bu onlar için gurur kaynağıdır desek yeri. Birazcık makyaj, saçınıza göstereceğiniz özen zaten onun gözünde sizi güzellik kraliçesi yapacaktır. Yeter ki bakımlı olun...


5- Güleryüz
Hepimiz beraber olduğumuz kişinin canayakın ve güleryüzlü olmasını istemiyor muyuz? Erkeklerin de istediği pek farklı değil. Elbette her zaman gülmek mümkün değil ama sıcacık bakan bir çift göz erkekleri fethetmeye yeter. Unutmayın, erkekler kendilerine gülümseyen her kızı, onlara aşık sanmıyor mu?


6- Cesaretlendirme
İstisnasız her erkek, cesaretlendirilmeyi sever ve ister. Sanki sürekli maçtaymış gibi bir köşeden ona sürekli tezahürat yapan bir kadına bayılırlar. Doğru olduğunu düşündüğünüz ama çekimser davrandığı her şeyde onu özgürce yüreklendirin. Tek ihtiyacı olan bu.


7- Minnettarlık
Erkekler kendilerine minnet duyulmasını sever, evet ama burada altın oranı tutturmak çok önemli. Ona minnettar olduğunuzu içten bir teşekkür ile de gösterebilirsiniz ki zaten bu da onun için yeterlidir. Size güzel bir yemeğe götürdüğünde ya da sırf siz rahatsız olmayın diye klimayı kapattırdığında, ona duyduğunuz minneti hissettirirseniz, onun kalbini çalabilirsiniz.


8- Özgürlük
Her erkek az ya da çok özgürlüğüne düşkündür. Bu onların yalnız olmak istedikleri anlamına gelmiyor. Fakat arada bir şeyleri tek başına yapmaktan hoşlanırlar. Bu gibi durumlarda kendini suçlu hissetmesine neden olmayıp, onu anlamaya çalışmanız ilişkinizi kuvvetlendirir.


9- Destek
Tıpkı bayanlar gibi erkekler de destek görmeye ihtiyaç duyar. Ufacık bir satranç turnuvası ya da iş konusunda sektör değiştirme bile olabilir, sizin tarafınızdan desteklendiğini görmek onun için paha biçilemezdir. Ona başarılı erkeğin arkasındaki kadın olmaktan mutlu olacağınızı hissettirin. Onun için önemli olan şeyin sizin için de önemli olduğunu gösterin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
erkeklerin isteyip de söyleyemediği 9 şey


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İzel: Kadınların isteyip de başaramayacağı bir şey yok Risque Magazin Haberleri 0 03 Ocak 2020 10:54
Herkesin Vardır Söyleyemediği ve İçinde Sakladığı Bir Derdi Harabi Amatör Şairler 4 13 Temmuz 2016 01:58
İnsana imtihan olmak isteyip istemediği sorulur mu? Kaf_Dağı İslamiyet 0 09 Mart 2016 13:45
Erkeklerin Söyleyemediği 8 Cümle Rhytia Ah Erkekler 0 26 Şubat 2014 20:28
Adsanse hesabi isteyip açamayanlara Yardimci oluyorum. Semih Google Admob ve Adsense 3 12 Temmuz 2012 16:05