IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2021, 16:53   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlarına Göre Erkeklerin Giyim Tarzları ..





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç erkeği: Genelde spor kıyafetler tercih eder ve kendisine çok yakıştırır. Aynı zamanda skinny pantolonlar ve onlara uyumlu tişörtler tercih edebilir. Genelde kıyafet konusunda iyi bir zevki olsa da, bazen bakıma düşkünlüğü onu zevksiz gösterebilir. Kırmızı, siyah, bej gibi renkleri daha koyu tonlarla kombinlemeyi sever.

Boğa erkeği: Moda anlamında zevki hayli iyidir. Pratik kıyafetlerden hoşlanır ve dolabında mutlaka iki şahane takım elbisesi mevcuttur. Genellikle rahat, güzel kıyafetler tercih eder. Durgun renkleri tercih eder.

İkizler erkeği: Basit kıyafetleri tercih ederler çünkü ya hep aceleleri vardır ya da yapacak işleri! Belli bir stili belirleyip hayatları boyunca öyle giyinmeyi tercih edebilirler. Onlara yakışan renkler gri, bej, sarı ve beyazdır.

Yengeç erkeği: Kıyafet konusunda çok sağlam bir zevki vardır. Çoğu gündelik hayatta sportif kıyafetler tercih etse de çok fazla kıyafetler vardır. Bazen, giyim tarzlarında kadınlardan etkilendikleri söylenebilir. Kadınların daha konforlu ve şık buldukları ipek, kadife gibi kumaşları onlar da tercih edebilirler.

Aslan erkeği: Etkileyici kıyafetlerden hoşlanırlar. Eski görünümlü kıyafetlerden hoşlanırlar. Pahalı kıyafetler giymeyi severler. Bazen geleneksel zevklerini kıyafetle birleştirme istekleri tarzlarını aşırı hale getirebilir. Renkleri altın sarısı, bej, kırmızı gibi renklerdir.

Başak erkeği: Tutucu ve klasik bir tarz benimser. Yoğun renkler ve abartılı kıyafetlerden hoşlanmaz ancak kıyafetlerinin kesimlerinin özenli olmasını ister. Bej, yeşil, mavi gibi doğal renkler ona çok yakışır.

Terazi erkeği: Başarılı bir zevki vardır ve nasıl giyinileceğini bilir. Çok kıyafeti vardır ve kıyafetlerinde rahatlıkla renk uyumu uygulayabilir. Kaliteli giyinmekten anlar. Bazen kıyafetlerine çok para harcayabilir. Yumuşak renkleri ve ayırt edici aksesuarlarla kıyafetlerini tamamlar.

Akrep erkeği: Duruma göre giyinmeyi sever ve alışverişe gittiğinde mutlaka ne alacağını biliyorlar. Konforlu ve spor kıyafetlerden oluşan bir dolabı vardır ancak dolabında modası hiç geçmeyecek olan bir iki çok iyi ceketi ve gömleği vardır. Stil sahibi ayakkabılara çok önem verir ve renk kombinasyonunda çok iyidir. Koyu renkler onun görünüşünü daha da kaliteli hale getirir.

Yay erkeği: Konforlu ve günlük bir görünüşü tercih ederler. Ancak klasik giyim onlara genel olarak övgüler getirir ve bundan hoşlanırlar. El örgüsünden yapılma olan kıyafetlerden hoşlanırlar. Alışveriş yerine daha heyecan verici şeylerden hoşlanırlar, dolayısıyla alışverişleri genelde kısa sürer. Mavi, kırmızı ve mor gibi renkleri kendilerine çok yakıştırırlar.

Oğlak erkeği: Kıyafet onun karakterinin bir parçasıdır. İş hayatının zorlaması dolayısıyla takım elbise giymek zorunda olsa da spor kıyafetler onun birinci tercihidir. Deri ceketler ve sıcacık süveterler tam onluktur. Koyu renkleri sevse de genelde bej gibi renkleri de kendine yakıştırır. Sağlam deri ayakkabılar ve kemerlerle tarzını tamamlar.

Kova erkeği:Kıyafetlerinin elegan olmasıyla ilgilenir. Farklı tarzları denemek ve giymek ister ama dolabında mutlaka iyi birer takım elbisesi vardır.

Balık erkeği: Konforlu ve günlük bir görüntüyü benimser ancak bazen tam bir moda ikonuna dönüşür. Klasik kesim trençkotlar, süveterler ve ceketler tercih eder. Onun için ayakkabı çok önemlidir.

...


ALINTI

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 06 Nisan 2022, 16:22   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlarına Göre Erkeklerin Giyim Tarzları ..




Doğru şeyler yazmışlar benim için tutuyor cidden kıyafete çok para harcıyorum.

__________________
Değil mi ki çiğnenmiş inancın en seçkini,
Değil mi ki yoksullar mutluluktan habersiz,
Değil mi ki ayaklar altında insan onuru,
#SOMA
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burÇ, erkekler, giyim, moda, tarz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İF/Bayanlarının Kendi Giyim Tarzları... Kralice Ah Kadınlar 60 27 Eylül 2023 07:51
Erkeklerin Burçlarına Göre Parfüm Önerileri AftieL Ah Erkekler 0 07 Haziran 2014 17:36
Erkeklere Özel Giyim Tarzları, 2012 Erkek modası Zen Ah Erkekler 0 30 Kasım 2012 16:52
Burçlarına Göre Erkeklerin Aşka Bakışı ve Bir Kadında Aradıklarını N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 21 Mayıs 2012 18:56
Giyim Tarzları İle, Yabancı Ünlüler Bayanlar... Sevda Ah Kadınlar 0 12 Ağustos 2011 20:36