IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Kasım 2022, 14:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Erkeklerin Hangi Öpücüğü, Ne Anlama Gelir?




Erkeklerin Hangi Öpücüğü, Ne Anlama Gelir?



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Erkekler, her ne kadar duyguyla, duygusallıkla eşleştirilmeseler de aslında bir çoğu çok duygusaldır. Çoğu zaman içlerinde sakladıkları duygularını hareketlerine yansıtırlar. Ancak, genelde hep seksle bütünleştirildikleri için duygularının, içtenliklerinin pek farkına varılmaz.

Erkek hislerinin farkına varılmaması da doğaldır. Genel olarak, kalplerinden geçirdiklerini sözcüklere dökmezler. Kendilerini sergiledikleri tavır ya da davranışlarla ifade etmeye çalışırlar. Çoğu zaman da ya yanlış anlaşılırlar ya da hiç anlaşılmazlar. Oysa, kadınlar biraz dikkatli davransalar, biraz anlamaya çalışsalar çözmeleri hiç de zor olmayacak. Ama, kadınlarda erkekleri anlama gibi bir gayret ve eğilim yoktur. ”Erkekler anlaşılmaz varlıklardır.” der geçerler.

Oysa bir kadının beraber olduğu erkeğin duygu ve düşüncelerini kavraması, hangi hareketiyle ne anlatmaya çalıştığını çözmesi mutluluklarını katlamaya yetecektir.

Her erkeğin kendini ifade etme şekli farklıdır. Sergilediği tavır ve davranışlar farklıdır. Ancak, erkeklerin genelinin ifade dili olan bazı davranışlar vardır ki, bu davranışların anlattıkları tüm erkeklerde aynıdır. Örneğin, Uzmanlar erkeklerin öpücük kondurduğu yere göre, eşlerine ya da sevgililerine farklı şeyler anlatmaya çalıştıklarını söylüyorlar. Bir çok kadın, eşinin ya da sevgilisinin dudak dışında öpücük kondurduğu yerin ne anlama geldiğini düşünmemiştir bile. Oysa uzmanlar, erkeklerin genelinin öpücükleriyle eşlerine farklı mesajlar vermek istediklerini belirtiyorlar.

Bu mesajların neler olduğunu merak ediyorsanız, işte erkeklerin öpücük anlamları…

- Alından Öpücük; Eşini ya da sevgilisini alnından öpen bir erkek, onun kendisini güvende hissetmesini sağlamak istiyor demektir. Ayrıca bu öpücük, ona çok değer verdiğini ve ne olursa olsun yanında olacağını anlatır.

- Yanaktan Öpücük; Sevgilisini yanaktan öpen bir erkeğin bu öpücüğü, sevgi ifadesidir. Onu çok sevdiğinin ve aynı zamanda ona ihtiyaç duyduğunun göstergesidir. Kendisini iyi hissetmek ya da aşkının karşılığı olup olmadığını anlamak için hızlı bir öpücük denemesi yapabilir. Ya da sevgisini ifade etmek için sevgilisinin yanağına gömülüp uzun uzun öpebilir.

- Elin Üzerine Öpücük; Erkeklerin, sevgililerin elini öpmesi bir saygı ifadesidir. Sevgilisine saygı duyduğunu aynı zamanda da tahrik olduğunu anlatma tarzıdır. Öptüğü eli kendisine yakın tutması oldukça seksi bir harekettir. Sevgilisinin elini öperken, aynı zamanda da gözüne bakan bir erkek seks isteği mesajı veriyor demektir.

- Omuza Öpücük; Erkekler genelde, sevgililerini kırdıklarında özür mesajı vermek için onların omzuna öpücük kondururlar. Aniden yaklaşıp arkadan omuza öpücük konduran bir erkek, geçmişte onu kırdığı için duyduğu pişmanlığı bu şekilde dile getirir.


Alıntı



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erkeğin hangi öpücüğü ne anlama gelir? aSk Aşk ve İlişkiler 3 26 Mart 2022 17:42
An Nedir, An Ne anlama Gelir Sarya Sözlük 0 12 Ocak 2022 11:38
protein ne anlama gelir ? PySSyCaT Vitaminler 0 24 Ocak 2015 23:22
Erkeklerin Hangi Öpücüğü, Ne Anlama Gelir? AftieL Ah Erkekler 0 07 Haziran 2014 17:35